Papaya, azért azt elárulhatnád, hogy miért is kellett a papaya nick nevet választanod,- én nagy békében kóborlok bevásárlás közben, és amikor meglátom a papayát, eszembe jut az Opus,- így már a kaja vásárlás közben is opus.
Ezzel az elmélettel csak annyi a probléma, hogy ha ott lennénk a robbanásponton, akkor előtte már vastagon bevásároltak volna... Senki ne gondolja, hogy akár a benzinársapkát, akár a kamatfixálást ne tudták volna előre. Tisztán látszik a tranzakciókon, de még a charton is. Ha itt mostanában készülne bmi, már vették volna, de yardos tételben.
Mint írtam nektek én is hallottam, hogy lehet itt még valami idén. Rákérdeztem a forrásra. Azt mondta lehet akartak itt valamit, de nem kizárt, hogy megint, mint már oly sokszor, meggondolták magukat. Pl. egész tigáz helyett fél tigáz példát hozta, vagyis lehet vett volna valamit az opus, de lehet megint bekavartak, hogy ne ide jöjjön, vagy nem úgy ahogy először gondolták, mert más is akar belőle pénzt. Itt mindig csak az a biztos, ami már megtörtént.
Durvan eladosodik a negyes.Mikozben arany arat fizetnek az evek ota veszteseges Digiert.Ha meg felbassza az elofizetesek dijat akkor beszopjak meg jobban.Veszelyes jatekba kezdett a kopasz odaat.Hat mert nagyot almodni,mindezt durvan eladositva a fostalicska ceget.
Törölt felhasználó2021. 12. 27. 17:34
A 4ig kötvény
6,2446% átlaghozam
Remélem opus nem ezt folytatja, ha esetleg vesz valamit.
NEW OPUS GLOBAL