Hááát az opus árfolyamnak is sikerült elrugaszkodnia a valóságtól... :-) . de nyilván ezek a 0Ft-ok viccesek, ritkán látni ilyen túladott papírt, és ilyen rsi, és egyéb indikátorokat. 4 éve esik, bika piacon, miközben a cég vagyona nagyjából 6X-osára növekedett.
Magyarázd már el miért érne 0 Ft-ot egy cég, amiben a vagyon könyv szerinti értéke is magasabb az általad vízionált 140 Ft-nál is, nemhogy 0. Nem beszélve a rengeteg közbeszerzésről, amit elnyert. Áprilisban ellenzéki győzelem esetén leáll az ország? Komolyan nem értem hogy lehet ennyire elrugaszkodni a valóságtól.
igen a forgalom jó. 3 kereskedési nap van ebből az évből. Ma megvolt talán a kegyelemdöfés, certi is helós, akár emelkedhetünk is. Ettől függetlenül az év moslék lesz.
Ez a 0 meg 1 tényleg nagyon silány logikára utal. Viszont a forgalom jó lesz az elmúlt napokhoz képest ebben és az appiban is. Nap végére masszív zöld lesz mindkettő
Látom sokaknak még nem esett eleget, jönnek elő a 0 és 1Ft-os árakkal. Azért remélem tisztában vagytok vele, hogy ezzel magatokat teszitek nevetségessé.
Az a helyzet, hogy nem a set vagy nutex részvényekhez kell hasonlítani. Ott sohasem ígértek, külföldi tőzsdei részvételt, ötödik blue, banki vonal, osztalék stb. Négy blue chip van a magyar tőzsdére, azokhoz kell hasonlítani. Nem én találtam ki, hogy ez lesz az ötödik kék.
Nagy balhé?? Mondj olyan milliárdos csalást, sikkasztást amiből nagy balhé lett. A Quaestro-nál is a külügy a balhé kirobbanása előtt szállt ki, azt hiszed, hogy ebben a kormány és maga a f fidesz nincs benne nyakig? Mert akkor naiv vagy. Quaestor
Őszintén sajnálom. De nagyon fontos, hogy tanulj belőle. Én is szarul állok Opusban, de egyrészt folyamatosan hígítom másrészt nem megyek portfólión belül 20 % felé egy adott ország papírjaival. Nem tudok és nem is akarok jó tanácsot adni. Az mindenesetre fontos, hogy az ember folyamatosan elemezze az ügyleteit. Tök mindegy, hogy bukó vagy nyerő volt.
Azt gondolom mostmár, hogy lölő is azért mondta nyár elején a 350-et, hogy bátorítson még néhány embert, azért hogy nyugodtabban tudjanak porszívózni jó áron sokáig, nehogy hirtelen kelljen vásárolni egy pánik esetén...
NEW OPUS GLOBAL