azert csak kivancsisagbol... Ugye nem gondoltad, hogy UMAC-ba a portfoliom 20-30%-at betolom :o) AMD nagy hanyadot kepvisel, de azt irtam is, hogy nagyjabol mi a (minimum) tervem vele. remelem eleri.
Ha a dollar portfoliot nezzük, akkor cca. 2,5 %, ha a teljes portfoliot, akkor mondjuk 1,5 %, a vételkor. 8 munkanap alatt hozott 92 %-ot - visszanezhetö, beirtam ide a vetelt is. Igazabol ugy voltam vele, hogy talan tartani kellene meg, de amikor egy nap ennyit megy es 8 nap alatt meg ennyit, akkor nagyon nem kell szerintem gondokodni. Lehetett volna ugy is - gyakran csinalok ilyet -, hogy a nyeröt bent hagyom, aztan megy tovabb amerre akar, de most inkabb mentem a tutira.
Megneztem a weboldalat most, tenyleg hasonlo kaliber 161 alkalmazott… Nekem nincs bajom az ilyen fomo tradekkel, en is szoktam csinalni, csak az ilyen cegekbe nem erdemes bele ragadni es a helyen kell kezelni oket.
KTOS sem rossz igaz más tészta. Avav esetében még mindíg tele a katonák hátizsákja a kis okos eszközökkel amit a csatatérre visznek, most hiperszónikus tesztelések is folynak. Olcsó egyszer használatos drónok esetében stabil beszállítás volt. KTOS akár a jövő is lehet sugárhajtasú eszközök többek közt azok az önvezető drónok is amik kötelékben kísérik a vadászgépeket. Űrkutatási részleg is van, több éve több a megrendelésük mint amit képesek leszállítani. Igény van. Az Avav nem esett ki a pentagon kegyeiből lentebb olvastam, hanem átstruktúrálnak és a cél nem a drágább kézműves drónok hada, szükséges volt tágítani a beszerzési lehetőségeket az olcsóbb tömegesen bevethető készülékek felé. Ha konkrétan elhisszük a peltykát hogy a pentagon ignorálja az a mostani árának a felén lenne. KTOS és Avav is van pár nálam mindkettőben van fantázia igaz a Ktos lehet hosszabb távon érik be.
NBIS-t tovabbra is huzzak, egyebkent en vissza szalltam Fang ba par napja, Lithiumosokat is csokkentettem es quantumot bovitettem. Egyebkent akik birjak a magas kockazatu etf eket nezzenek ra a NASA -ta es a QPUX-ra, persze mindenki sajat kockazatara.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.