SPY daytrade A reggeli ket ALT. esetbol az ALT2 latszik (WXY) megvalosulni, mert az SPY futures jo nagyot esett, tehat a felkorrekcios (B of Y) hullam kesz van, es elindult le (C of Y), ahogy a reggeli chart mutatja. AZ eddigi futures eses 5 subhullamosnak tunik, ami arra utal, hogy van meg hatra belole. Egy kis mikro fokozatos (ii of C) felpattanas lehet, de aligha megy 15-20 pontnal tobbet felfele. Es utana folyataodik az eses. . A target? Ha C=A lesz, akkor 5620 kornyekeig esik.
AMD: Nekem is viszket a tenyerem, hogy lassan belevegyek. BABA-nál is így voltam másfél éve, hogy 100 alatt veszegetem hosszú távra. AMD-nél is el tudom képzelni, hogy egy darabig 100 alatt dagonyázik, aztán megindul. Itt van egy részletes elemzés AMD-ről, funda+tech. Utolsó 2 percben szintén erre a megállapításra jut. https://m.youtube.com/watch?v=IfHDqRWSszQ
Igen, NIO-ról ezt olvastam: Big news : Hefei is actively implementing the Ministry of Industry and
Information Technology’s (MIIT) “Pilot Program for the Application of
Battery Swapping in New Energy Vehicles.” On March 6, the Hefei Economic
and Technological Development Zone in Anhui Province released the
“Development Plan to Support the Pilot Application of Battery Swapping
for New Energy Vehicles.” From now until the end of March, NIO and ONVO
(LeDao) brand users purchasing battery-swappable models can enjoy
subsidies of up to RMB 10,000. The power of the trend has begun!
Details of the Subsidy: •Vehicles priced under RMB 250,000 (including
optional features): Subsidy of RMB 2,000 per vehicle. •Vehicles priced
between RMB 250,000 and RMB 400,000 (including optional features):
Subsidy of RMB 6,000 per vehicle. •Vehicles priced at RMB 400,000 or
above (including optional features): Subsidy of RMB 10,000 per vehicle.
Az SSE Composite meg csak nem akarja a kitörést. Kiváncsian várom a következő napokat.... én amúgy nem látom egyelőre ezt a nagy kínai emelkedést , amirő annyi helyen lehet olvasni hetek óta....
Na igen, talán már írtam róla -- Baráti körben 3 évig ment a havi 4-5% -os "játék" (hivatalos magyarázat szerint robot a háttérben kriptópiacon) -- aztán most hallottam hogy már Dubaiban a figura -- számlák természetesen lenullázva.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.