Szerintem rövid távon a pletykák miatt nagyon speka... Bármi lehet... Én benne ülök egy közepes pakkal. Sajnos 40-en kezdtem el venni, de egészen az aljáig. Hosszabb távra terveztem vele.
1)SPY daily Az augusztusben indult wave(5) hullambol majdnem biztosan keszen van i-ii-iii-iv szakasz, es most tart a wave(v) felfele. Ketfele modon is lehet szamozni a Napos charton, mindketto ALT szerint a wave(iv) is keszen van. AZ lehet kerdeses, hogy wave(v) hullam hol tart a szerkezetben. . https://imgur.com/a/ZvVH02P A tegnapi csucsal lehet (i of v) kesz, es akkor tovabb emelkedik. Es lehet hogy az egesz (v) keszen van. Ha wave(iv) haromszog formacio, ABCDE volt, mint ALT1, nos, akkor wave(v) hevesen fel es gyors lesz. HA wave(v) egy ED alakzat lesz, akkor lassubb es csapkodos fel-le hullamzas lesz. . A lenyeg? Ha wave(iv) letorik, akkor az eros jelzes, hogy egy idore vege a BULL piacnak. A DOW es RUssell Index negativan divergalnak, le vannak maradva. A DOW vagy i-ii hullamok sorozata lefele iranyba allva, vagy egy oldalazos haromszoges wave(iv). A DOW Transpont esett tegnap. . https://imgur.com/a/TAlWoeQ . 2) A Bond piac lassan esik, a long bond futures a febr.7-i 117 csucs ota lassan esik ( a kamat emelkedik) es a US10Y kamat 4.5% korul kis lendulettel hintazik. Az allando bizonytalansag es kaosz nem stimulalja a penzt arra, hogy olcsobban adjak kolcson, a 2Y kamatok Trump megvalasztasa ota 4.25% kornyeken vannak. . 3)GOLD Tart a rally, sot a 2 eves rally paralel csatornajanak a felso vonalat ostromolja. A vilagban egyre fokozodo durva bizonytalansag hatszelet ad a GOLD rallyjanak, es kevesen akarnak US treasury papirokat venni, inkabb aranyrudakat gyujtenek. . https://imgur.com/a/iGgkYx7
Intel szerintetek merre megy tovább? Avagy a tegnapi csak egy normál korrekcio volt? Vagy vissza fogja adni a teljes kitörést ami a pletykák miatt indult? Afterben nem annyira szimpi, hogy már minuszban van, de a longos szerkezet szerintem még nem sérült, igy tartom egyenlőre.
Már régen néztem be ide, de úgy látom te még mindig azzal a szar RIG pozival szenvedsz... Évek alatt sem fordult termőre - már így is rengeteg időt vesztettél -, de még mindig benne ülsz. A saját befektetésedhez való hozzáállásoddal semmivel sem vagy jobb, mint azok a fejesek, akiket szidalmazol... fool me once, shame on you, fool me twice... ezek a vezetők a befektetőket évek óta hülyének nézték. A hiba nem náluk volt az első alkalom után, hanem azoknál, akik a pozíciót még mindig tartották.
Nagyon komoly, amit csinál a rv. Tegnap is és ma is vették, mintha nem lenne holnap, annak ellenére is, hogy konkrét számokat igazából még nem közöltek, és hogy mi lesz 25-én, az is kérdéses... Pénteken a zárás előtti felhúzásban adtam el a pakkom, mert nem bírta volna a gyomrom a kockázatot a háromnapos hétvégére. De így is bő 40% hozott 7 nap alatt. Szinte biztos voltam benne, hogy a héten beverik 30 alá és vissza lehet szállni egy ujjhegynyi játszós pakkal, de úgy nézem ez elmarad... :D
Szürreális a 2024-es éves jelentést még mindig nem adták be és elvileg 25-e a határidő. Most a legutóbbi negyedéves alapján biztos mindenki úgy döntött akkor minden rendben, de ugye az eddigiek is kijöttek és mégsem volt minden okés. Nagyon durva kockázatvállalás van.
SPY daytrade A 6099 szint support letorese jelzi, hogy keszen van a febr.12-en kezdodott 5 subhullamos rally Az upside momentum lassul, es meg egy kis magasabb csucs osszejohet mire elfogy a lendulet. A 6122 szinu wave(iv of v) letorese lesz az elso signal, hogy keszen van az ED alakzat. , https://imgur.com/a/NHWp3Zf . A rovidtavu temakbol felre alltam.
Nagy baj lehet APPLE-nel, ha a sajat eddigi termekeiket es az araikat maguk kannibalizaljak fel. +++++++++++++++ Apple (AAPL) revealed its iPhone 16e on Tuesday, a budget-friendly iPhone that includes the company's Apple Intelligence platform and its first in-house-designed modem. . The iPhone 16e features a design that's more closely aligned with Apple’s mid-range and high-end iPhones than its previous entry-level phone, the iPhone SE, and comes complete with the company’s Face ID facial recognition technology and an upgraded camera system. Available Feb. 28 for $599, the iPhone 16e includes the same A18 chip used in the $799 iPhone 16 and $899 iPhone 16 Plus, as well as a single 48-megapixel camera around the back. Apple says the camera will also feature a built-in 2x telephoto zoom for close-up shots. +++++++++++++++++++
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.