Stop mar nullaban. A kozep/hosszutavu esestol nem felek, szerintem nem lesz. A rovid tavu mocorgas benne van, de roviden sem tartom indokoltnak a 6 alatti arfolyamot. Persze barmi elofordulhat, azonban a dolgok nem a 80 dollar alatti tartos olajar iranyaba mutatnak.
Véletlenül, mi? :D Ilyenkor egyébként indul valami vizsgálat, mert mondjuk ha egy jó nevű hírportáltól "nyugdíjba" akarnék menni biztos így csinálnám ...
A bitcoin is szépen emelkedik, mentik a vagyont. Egy gyönyörű felszúrás is volt, valamelyik bitcoinbáró tévedésből 29 ezret üthetett be a robotjainak. :-)
Silver visszapattant 22.8 savba, ezzel ujra benne van NAPOS chartban az emelkedo csatornaban. Szerintem lehet tartani, akut valsag idejen arabok es kinaiak is venni szoktaak.
SPY Futures (nem cash) daytrade Az okt.6 melypont, 4243 ota van egy 5 subhullamos emelekdes, es az utolso csucs 4430 ota van egy WXY alakzat, 3 hullamos korrekcio. Ahhoz, hogy megbizonyosodjunk hogy felfele van a fo irany, ki kellene tornie a penteki top 4407 fole, es illene szep 5 subhullamosan emelkedni. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20231016v03xjo541.jpeg
Így van, ezt nem vitatom és nem is írtam, hogy holnapra legyen meg, csak kifejeztem a reményemet, hogy minél hamarabb megtörténik. Továbbra is hatalmas energetikai/mobilitási lehetőséget látok a hidrogénben például, az összes hátránya ellenére is. ;))
Azt kellene már megértenetek, hogy az elmúlt circa 100+ év gazdaságának nagy hányada az OLAJRA épül.... Ahogy már lentebb is írták mások. Nem lehet egyik napról a másikra lecserélni.
Ezért IS lenne jó minél előbb valami működőképes alternatíva az olaj helyett, mind a műanyagiparban, mind az energiaszektorban. A környezetvédelmi előrelépés mellett ezeknek a turbános tuskóknak ku** lenne, súlytalanná válnának. De nem véletlenül akadályoz az olajlobbi mindent amit csak tud, egyes országok hatalma múlik rajta.
Kedves János Ezüstről is van meglátásod vagy az kb ua.? Én Paas ban vagyok érintett. Ha pedig NEE ről vkinek valami eszébe jut vmi új, azt is szívesen fogadom.Egyenlőre arra tettem, hogy 57-60 ig elmegy, ha így lenne akkor viszont 57 től építeném le.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.