Az. 7végén megnéztem jópár beszélgetést, elemzést a "külpolitikáról". Most már a külpolitikai elszigetelődés tényleg sokkal tragikusabb, mint maga a gazdaságpolitika. És ez nagyon nagy baj.
Én úgy gondolom, hogy amíg EU tagok vagyunk, addig nem tudunk annyira elszakadni a tömegtől, mint akiket írsz. Aztán lehet, hogy ez csak hamis biztonságérzet.
Szerintem sem az. Ez a leírás túlzottan optimista. Én egyetértek Jánossal abban, hogy a magyar helyzet sokkal rosszabb, mint bármelyik elemző azt legvadabb álmaiban gondolná. Nem régiós országokkal -teszem azt Szerbiával, hanem Törökországgal és Latin-Amerikával hasonlítható össze nemcsak a magyar gazdaság, hanem sokkal nagyobb baj, hogy a komplett társdalom, beleértve a mentalitást.
1)WBA kb. ugy fog menni rovid tavon, 60min chartokon, , mint a tobbi DOW ceg. . 2)Ha megnezed a WEEKLY chartot 2020 ota, akkor egy WXYXZ szerkezet lehet, tripla zigzag, amiben van 3 db (c) hullamos le- impulzus, es ez a mostani varhatoan az utolso, a harmadik. Ezek mind 5 subhullamosak kell legyenek. . . 3)Ha a jan-jul kozotti NAPOS chartot nezed, abban van 3 db 1-2 hullampar, aztan juliustol tart a (3) impulzus le, aminek kb. itt van a vege. . Ha tehat minden szabalyos kepeskonyv modon lenne, akkor innen 3 db (4-5) hullampar jon, ami valoszinuleg nem lesz osszessegeben nagy eses sokkal lejjebbre, de idoben meg elhuzodos, oldalazos csapkodas lehet. Nekem van kis labujjhegy poziciom megfigyelesre. Szoval kb. ilyesmire szamitok. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230925v02x2y4uh.jpeg
B+. Ez nem vettem észre! :) Ja: 3 éve mennek felfele, 4%-ot, és a sánta kutyát nem érdekelte. Most meg hirtelen aggódnak... Amikor azt a szót hallod, hogy xxx aggódik, nos akkor biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő körökben kilövési parancs van valaki / valami ellen. A CONCERN szó mágikus erővel bír bizonyos körökben. És ez nem vicc.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.