Szia! Megkérdezhetem,hogy legutóbbi PBR osztikat te hány részletben kaptad meg,és milyen összegeket írtak jóvá? Nekem Erstés számlán jóváírtak 2022.12.31-én 0.44 és 0.168USD-t/részvény,majd 2023.02.09-én 0.0280 és 0.6125USD-t/részvény. Az elsőt értem.Az a hivatalos doksik szerint is két részletben kellett jönnie,de a másikat nem igen értem,miért két részletben jött a számlámra. Illetve azt sem értem,hogy miért csak a 0.168Usd-ből vontak 15%-ot? Ilyenkor adóbevallásban ,hogy kell szerepeltetni ezeket? Én úgy tudom,hogy a számlámon minden esetben az adóval csökkentett összeget írják jóvá,de ebben a konkrét esetben nem ezt látom. Más véleménye is érdekelne,aki szintén kapott most PBR után osztalékot! Köszi!
SPY Napos a Bloomberg a kovetkezot irja, es a chartot kulonosen erdemes alaposan megnezni: . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230218v01xiu32k.jpeg " A szovegbol es chartbol az olvashato ki, amit mar tobbszor targyaltunk a mult hetekben. Massziv, tomeges kisbefektetoi vasarlasi panik (FOMO) volt ev eleje ota, (dumb money), es ehhez kepest megis, viszonylag kicsi (a zold vonallal) az SPY arfolyam emelkedese. A csucs 3 napja volt, azota a heves le-fel mozgas esetleg arra utal, hogy fogyoban van a municio. Erdemes hozzatenni, a rally ellovasa TSLA es a BigTech, a retail invesztor kedves inveszticioja. Ettol lehet még egy rally, ahogy a daytrade charton varom en is. De ez a bull mar kifaradoban van, es ha elfogy a penz is es a batorsag is, megnyilik a csapoajto. .
Bili vel azert ovatosan bar nekem eleg sok van belole. Eleg nagy a politikai nyomas rajtuk barmikor beszanhatjak oket, viszont ha simulekonyak akkor brutal nagyot mehet.
SPY daytrade http://keptarhely.eu/view.php?file=20230217v03x6m681.jpeg . Erdekes, hogy DOW egesz mas szerkezet, de az is bullos expanding ABCDE, viszont NDX is es IWM Smallcaps is WXY +( i-ii ) hullamokbol all, es szinten bullosabb mint SPY Mindez persze egeszen rovid tavra ervenyes persze, 60min chart szinteken. A VIX visszaesett 22-->21 szintre
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.