Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Orbánnal nincs többé politikaképes Fidesz, de Fidesz néven már versenyképes párt sem. De ezzel foglalkozzanak a hivatásos politikusok. Aki nem vak, az ezt látja. Ugyanakkor nem szeretném, ha a gazdaság- és társadalompolitika még rosszabb lenne, különösen a középosztálynak. Most még a kommunikációs mézeshetek jönnek, a parlamenti bizottságokkal még egy egy darabig el lehet haknizni, aztán az Állami Vagyonmegszerző (és nem Vagyonvisszaszerzési) Bizottságon keresztül majd biztosan csurran-csöppen a most lecsökkentett fizetésű képviselőknek is valami. De ettől még nem kellene padlóra küldeni jól prosperáló cégeket. Aki bűnös, és büntetőjogi felelősségét jogerős bírósági ítélet megállapítja, az kapja meg a megérdemelt büntetését. De pl. a 4iG-t még nem kellene a földbe döngölni!
úgy jön hogy a fideszhívők bekajálták hogy hatvanpuszta az az apjáé de mindenki tudja hogy nem így volt és csak a bohócok hitték el.Szóval Sehmet tévhitben van hogy ki/kik a bohócok.
amúgy nem értem év végére már 6000re várják nem mind1 hogy hol vesznek bele így is úgyis jól járnának :) mondogatja hogy lassan beszálló? De miért kell várni arra a pár százalékos esésre csak nem azért mert napizó és tömni akar?Annyira látszik hogy itt midnenkit be akarnak ültetni hosszú időre miközben ők csak daytrade-elnek azt tudják hogy semmi se lesz itt de azért a szerencsétlenek vegyék ez ta hígfos részvényt.Május végére 3000et vizionáltak az is bejött.
Lehet ilyen dacosan gondonod, de akkor is 3.3 millió ember gondolta az ellenkezőjét. Az, hogy te milyen lovat akartál, az pont egy szavazat volt, mint mindenki másé. Lehet bohócozni, de ez egy tőzsde fórum, a pénzről szól ha jól gondolom, nem pedig a miniszterelnökről, ami a te sorsodról is dönt, sőt, a befektetéseid jövőjéről is dönthet. Ez a parlamentális demokrácia.
70-20 :) Fidezsnek maradt kb 800ezer szavazója sztem midnenki tudjas ki a bohóc aki eddig nagy szájjal mondta hogy bent lesz a parlamentben ellenzéki oldalon is azt inkább elmenkült.Hatvan puszta az apjáé de miért nőte be a gaz? már nem akarja az apja ápolni a saját "kis" telkét? :)
Attól, hogy egy bohóc bemegy egy kastélyba, mér nem lesz király, hanem a kastély válik cirkusszá! Lehet, hogy szükség volt kormányváltásra, de Lovászy Károly: Anyám, és nem ilyen lovat akartam! :)
elötte még kettőt írtam de van több is 8 év alatt kapott egy párat nem kis összegekben de látom szelektíven válogatsz a válaszokból így nem sok értelme van veled beszélni.
Pontosan ez az ami miatt lehet tudni hoyg az itteni felebszélők nem mások csak felbérelt brókerek akik manipulálják a forgalmat.Komoylan ilyen felfogással amit ő leírt egyáltalán hogy lehet kereskedni? Semmibe veszi a 2/3-os Tisza kormány amikor lehet tudni mire képes egy ilyen felhatalmazás. Beletesz több miliót mert itt szerződések vannak biztos 4000 lesz semmi rossz nem történhet? Azért nem akarnám hogy az én befektetőm legyen.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...