Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Túl sokat látsz bele politikai oldalról, nem nagy a befolyás, persze a népet meg kell nyugtatni hangzatosan. Sajna pont fordítva van, mindig az üzlet alakítja a politikát, főleg hadiiparban!
ezek biztos dolgok ha nem az lenne akkor nem jött volna le 1600ig 5000-ről az árfolyam ezt ők is tudják. 1300milliáérdos hadiipar megállapodást már mp megerősítette nem lesz.Ez már alapból egy nagy érvágás és az is biztos hogy közbeszerzések se lesznek.
Bármilyen hihetetlen, Magyar Péter Magyarország miniszterelnöke. A te fideszes agyad képtelen feldolgozni ezt a tényt úgy látom, én pedig azt látom, hogy azt teszi amit ígért 3.3 millió szavazónak. Papírok? Pont annyit ér jelenleg, mint egy guriga....
"A 4iG vezette azt a konzorciumot, amely a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NUTS) és az Invitech bevonásával „Kiemelt irodai rendszerek üzemeltetési támogatására” nyert el megbízást." Mindent a 4ig nyert ami az államhoz köthető.
Nem feltétlenül égetik, pusztán zárnak nem kis nyerővel. Nem gondolom, hogy sok short volt a papírban, de annyira illikvid, és olyan kicsi a forgalom, hogy simán megránthatta felfelé. Ez ki fog derülni pár napon belül.
ki azaz mp???!!! A fb csaszar? Bemond egy baromsagot amit 2 eve csinal es elhitted?? Mi van? Szerzodesek vannak. Ez nem a fb, itt komoly papirok vannak, kulfoldi orszagokkal. Azert mert egy diplomata utlevelet visszavonnak az nem jelenti azt h az utlevelet is. Majd megy magan geppel. Te tutti tiszas vagy, mert ennyi tajekozatlansagot mar regen olvastam. Iniabb vegyel kaparost.
Amiket írsz, azt még nem tudjuk, csak valószínűsítjük. Ezért speki papír most. Olyan mint a polymarket...lehet fogadni. Úgy látszik, hogy arra fogadnak, hogy megegyezik az új kormány ezzel a tolvaj, semmirekellő céggel. Ha ezt árazza a piac, akkor el kell fogadni.
Digitális Kormányzati Beszerzés: A Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) által kiírt, szerverekre és adattároló rendszerekre vonatkozó 390 milliárd forintos keretösszegű közbeszerzést is elnyert a vállalatcsoport. Ez 1 példa tavalyról ez is röpke 4000 milliárd a semmire
Mit honnan tudunk? Mp kijelentette nincs 1300 milliárdos szerződés, tudjuk hoyg eddig a 4ig nyert midnen közbeszerzést magas árakon most ezek is megfognak szünni és ha eddig azza al sok közbeszerzéssel ilyen eredményeket ért el a cég akkor nélkülük milyet fog? Ezek tények amikre vannak bizonyítékok.Arról ne is beszéljünk hoyg SAFE hitel se lesz.Diplomata úőtlevelét visszavonják JG-nek ami pont azt fogja megmutatni hoyg semmilyen megállapodás nem lesz közte és az új kormány között.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...