Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Már írtam nem egyszer, nem hiszek neki. Aki elengedi 4500+ szintről a profitot úgy,hogy a részvényeket 40-50 Ft körüli beszerzési áron vette, az elvakult vagy hülye.
Van egy tanácsom!!! Meneküljetek adjatok el mindent 4ig opus ès mást is ez a fickó olyan mint elefánt a porcelán boltban szétver mindent. Csőd lesz itt!! Na meg, ígérget amire még az unios pénzek sem lesznek elegendőek!! Bosszúból nem lehet felépíteni semmit. Ès locsog reggel meg este. Meneküljetek
És még JG magántőkealapjainak jutatott (kihelyezett) állami források (100 Milliárd Ft) visszaszerzése el sem indult......... -- Nehogy pomperj-nek igaza legyen!
Végre lehet a valósághoz közelíteni akaró, az eseményeket összefüggéseiben látó írásokat is fellelni. Még azt fontosnak tartom megjegyezni, annyira önnön valóságán kívüliek vagyunk, hogy az már hihetetlen, azon agyalnak a népek Fidesz, Tisza, demokrácia miközben évszázadok óta hagyjuk politikai címszóval, az orrunknál fogva vezetve fosszanak ki. Mindig a mások valóságát valósíttatják meg velünk, de az, a magyar nép szabad akaratából mire lehetne képes már fel sem merülhet, de ez a mai korosztálynak már jellemzően fel sem tűnik. Mindenesetre lakájaként élni a külföldi magánérdeknek, akkor sem elfogadható, ha az ember nyer a tőzsdén.
tegnap engem tiltottak ki mint a rossz hír hozóját az "új" topicból (hvg cikk) aztán úgy tűnik mégis szembe jött pár embernél a kognitív disszonancia. Ők is a gyász fázisában lehetnek?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...