Nem tartozok neked számadással. Olvass vissza, akkor majd rájössz van-e részvényem, vagy nincs. Én még senkitől sem kérdeztem meg ezt itt a fórumon. Megint támadsz, az utolsó érved az mindig, hogy én vagyok pomperj. Igaz voltam már szerinted sly, ametiszt is. Ne légy nevetséges! Nálad ez már paranoia. Soha nem sértegettem senkit, és nem írtam be rosszat senkiről. Soha egy olyan szót nem írtam, amiből bárki azt a következtetést vonhatná le, hogy én az OPUS-t lefelé várom. Ismered azt a szólást, hogy "Ki hogy él, úgy ítél." ?
Hála a jóistennek nem kaptam. :) Egyébként értem az élcelődést, de regisztrációd idejét nézve kb. fogalmad sincs, milyen lentről tartom a pakkom. ;) nem én vagyok a gonosz lebeszélő.
Orbán Viktor elmondta, hogy a csehekkel jól működő hadiipari
együttműködés jött létre, a hazánkban épülő fegyver- és lőszergyár
licenceit Csehországból vásárolta hazánk. Ez hol épül és kié gyár? Tudtok erről valamit?
Nem az árfolyam nekem a lényeg, hanem, hogy 100 ezer darabra ha kifizetnek jövőre 40Ft osztalékot, akkor az milyen jó lesz. :D Hát most értem a végére a nap elolvasásának, kegyetlen jó műsor volt, gratulálok a résztvevőknek! :D :D
Bocsánat, zárás után kicsit dolgoztam még a ház körül. Becsszó, legközelebb gyorsabb leszek. Hölgyet nem illik megvárakoztatni. ;) Igazából csak kíváncsi voltam, követed-e az eseményeket, itt nálunk. Mivel szinte azonnal reagáltál, tehát úgy tűnik, folyamatosan követed a topicot. Mivel elismered az Elemző útmutatásait, aki bizonytalan ideig eldobásra méltónak ítélte ezt a rv.t, feltételezem, neked most és még egy jó darabig nem is lesz belőle. Akkor miért követed percre pontosan Opust? Lehet, hogy valójában mégis te vagy a kitiltott Elemző csak más néven? ;) Sakk-matt 2
Csodálkoznék ha hétfőn felfelé menne a menet. De már kezdem megszokni kicsit fel és aztán mehet a le. És újra. A számlám meg sorvad. Vajon meddig megy ez így? Már oda se merek nézni.
És ezt ilyen sokáig tartott megtalálni? Ha tudtad, akkor miért nem írtad be rögtön? Célt tévesztettél. Nem én vagyok az, aki állandóan a helyesírási hibákat javítgatja itt a fórumon. Most sem én kezdtem.
OPUS Global Nyrt.