930 körül zsákoltam be még december környékén asszem. Durva hogy lassan ott leszünk újra. Papír nélkül várom hogy mi fog történni. szerintem addig nem megy le amúgy
Elég egyértelmű a helyzet itt. Túl nagy hype megbosszulja magát kegyetlenül és gyorsan. A management meg a növekedési stratégia amit bejelentettek tetszetős, ha meg tudják valósítani akkor dinamikusan fog tovább növekedni a cég. Amúgy is elég transzparensek szerencsére.
1080-as átlaggal én most már várok, bár elég szép mennyiséget tartok (hozzám képest). Mit nekem az a 13 év! Amúgy nem lesz az annyi! Thyssenkrupp-nál megtanultam, nem dobom idő előtt. Most 3x annyit érne 1 év alatt!
Igazad van. Én ki akartam tartani, de egyszerűen nem bírtam tovább nézni azt, ami itt történik, illetve nem történik. Nagy buktával, 1015-nél, de kiszálltam. Nem ismertem jól a céget, felültem a hype vonatra. Ez az én hibám, egyértelmű. De az, hogy ekkora esést a menedzsment szó nélkül elvisel, na az már nekem sok. Visszamegy? Persze, biztosan, egyszer. De nem érdekel. Inkább visszatermelem 1-2%-onként máson, mert azt legalább élvezem. De ezt a siralmas hozzáállást, na ezt nem kérem szépen... kitartást a maradóknak.
"Egyszer úgyis megindul felfelé, van időm, kivárom." --- Ez így van: MTEL bukóban is csak 13 évet kellett seggelni, aztán milyen szépen megindult felfelé. Pedig az annak idején jóval alacsonyabb ár mellett fizetett ennél jóval nagyobb osztalékot. Ennyi a titok, csak ki kell várni... 🙄
DUNAHOUSE részvény