Elmúlt 2 évben extra osztalék volt, nem rendszeres tevékenység eredményeként, furcsa hogy ezt van aki még mindig nem tudja. Alapból a cég ezt a 60Ft körüli eredményt tudja, azaz a tavalyi osztalék felét.
Én meg eladtam a 700as pappert ezernél , aztán visszavettem olcsóbban , aztán vágás után meg megint eladtam az összeset 800 környékén , amit eredetileg 700-on vettem ugye. :)) az a 2-3 hónap míg tartottam busás haszon volt
én osztivágás után vettem az osztikából 7xx szinteken. kedves fórumtárs szerint "500 sem lesz, mert az szti 50Ft körül alakul." hát ez erősen kapufának tűnik. :):):)
Tavaly csak februárban szálltam be, mikor már 700 volt, mondjuk az is jó volt nem panaszkodom, de most már november - decemberben szép sunyiban feltöltöttem magam. :)
Te mint gyakorlott befektető tudod a legjobban, hogy a tőzsde azért jó, mert ha nem vársz az adott cégtől tartós felemelkedést, akkor is nyereséget profitálhatsz rajta, akár egy esetleges zuhanásból is. Jelenleg csekély kockázattal dönthetsz úgy, hogy most vásárolsz, aztán osztalék előtt eladsz, vélhetően 4-5 hónap alatt többet keresel rajta, mint ha állampapírt vásárolnál, még akkor is, ha csak 60 Ft-ot emelkedik addig. Én tiszteletben tartom azok véleményét is, akik nem a chartokat bújják és nem az adott cég jelentéseit nézegetik. Persze azzal sem árt tisztában lenni. :) A tőzsdén sokan a megérzéseik szerint cselekednek, amelyek vagy bejönnek, vagy nem. Ez az igazán izgalmas benne, hiszen egy tartós árfolyam stagnáláskor, vagy esetleg eséskor, a te realizált nyereségedet valakiknek bukniuk kell. Magad ellen sose dolgozz, még akkor sem, ha igazad van.
Az a különbség hogy neked nem lehet igazad, én tudom, látom és láttam a számokat, te nem tudom miért nem nézed meg a cég számait, ha már van papírod...
Miből fizetne több osztalékot? Imádom amikor ideböfög pár ma kezdtem a tőzsdét figura...tudod egyáltalán mitől volt annyi az osztalék amennyi??? Fogadni mernék hogy fingod sincs
Akkor majd a 780Ft-on osztalékon vett papírjaimat elengedem mondjuk 1000Ft-on. Ennyi. Attól még a tavalyi 125Ft-omat nem fogod "elvenni". :):):) Egyelőre az ingatlan piac nem néz ki rosszul, lesz lóvé.
Akkot nézd meg a negyedéves jelentésüket. Aztán kalkuláld hozzá, a kormány új lakásépítési orogramjait. A külföldi lányok is jól muzsikálnak. Úgxhigy én bevásároltam és egyáltalán nem aggódom. Szépen araszol felfelé. Rz nrm az a papír amit machinálnak és naponta ugrálnak ki-be a vevők. Stabilan tartani! Jól hoz.
A számok azt mutatják. Jó kis portfóliód van! 😆 Nekem a Ricsitől és Moltól elment a kedvem. Ricsi különadó beszakadásnál és urána hosszú'hosszú agonizációnál. Mol meg szinte folyamatosan egyhelyben topog.
A számok azt mutatják. Jó kis portfóliód van! 😆 Nekem a Ricsitől és Moltól elment a kedvem. Ricsi különadó beszakadásnál és urána hosszú'hosszú agonizációnál. Mol meg szinte folyamatosan egyhelyben topog.
Na vettem ma skacok, múlt héten csak nem kaptam, hiába álltam bent, ma sikerült 930-926-on marni belőle. Ha leesik az OTP abból fogok venni, vagy pedig ebből. Ricsi-mol tele a puttony, a többivel nem foglalkozom. Ja még van egy kis nyomda tényleg. Az idei tavasz után remélem megint lesz egy jó kör és zsíros oszti.
Én erre nem alapoznék. Szépen lassan ment fel, a jövő év az ingatlanosok nagy éve lehet, szóval 2026-re visszatérhet egy husosabb osztalék is. Semmi nem indokolja, hogy valaki vagy valakik szétadják.
Szerintem már nem. Nekem régóta van. Oszti után brutál kieste magát. Több képcsőben. Kapaszkodik felfelé. Rettentő sokáig időzött 920- környékén. Szintet lépett. Szte. Osziig már nem lesz alatta.
DUNAHOUSE részvény