2025-ös elfogadott határozat 2026 május 1.napjától kezdődően 18 hónapos időtartamra szólóan legfeljebb 200.000 db egyenként, 5,- Ft névértékű „A” sorozatba tartozó törzsrészvény legfeljebb 2.500,- Ft összegű darabonkénti vételár melletti megszerzésére.
DH Group 2029 vízió és stratégia: Európa vezető lakossági pénzügyi és ingatlanközvetítő vállalatává válni. A DH Group célja 2029-re az EBITDA megháromszorozása. 2-4 új európai piac 2029-re 3-5 új stratégiai akvizíció 2029-re
A Duna House. cégcsoport nemzetközi pénzügyi márkája, a Credipass magyarországi adatai alapján a jelzáloghitel-piacon idén márciusban 240 milliárd forint szerződéses összegű lakáscélú jelzáloghitel szerződött. A tavaly márciusi, a Magyar Nemzeti Bank által publikált adatokhoz képest ez több mint 74 százalékos növekedést jelent - írták a közleményben.
Kíváncsi vagyok másnak mikor esik le hogy ez a papír nem függ hogy milyen kormány van hatalmon… Hétfő reggel teljesen mindegy hogy ki nyeri a választást… Az első negyedév jól sikerült, Az iráni háborúnak lassan vége… Én tegnap bevásároltam még, De még ma is nagyon akciós… 1300-1400 alatt ajándek… Stabilan hozza az osztalékot is..
azt hiszem ha azonos évben történik akkor talán semmi különös, de ha évhatáron átnyúlik, akkor szerintem adózásba eléggé bekavar. nekem a nav beletett a tervezetbe egy korábbi másik céges osztalék-előleget, teljesen követhetetlen a számomra, hogy mi történik ott a bevallásban vele, abszolut bonyolult, ennek a megértésére születni kell, és nav-nál kell felnőni.
Nvm jó nyakatekert lett ez a megoldás, bele is zavarodtam. Szóval ősszel mindig a nyári összegnek megfelelőt fizetnek....Miért nem lehet osztalékutólagként fizetni inkább XD Sokkal egyszerűbb lenne a matek.
Nem bűvészkednek, 72,7 Ft lesz kifizetve két részletben, 36,35 Ft hoz hozzá jön a tavaly év végén kifizetett 21,26 Ft mint előleg,de idén válik osztalékkà, számvitelileg ezt így lehet megoldani, a másik 36,35 Ft decemberben lesz kifizetve, szintén mint előleg,mert a magyar szabályozás nem tesz lehetővé kétszeri osztalékfizetést
Szerintem minél hamarabb, annál jobb. Remélhetőleg most már tényleg kitör a béke és a sárga majom a jövőben hatszor is meggondolja, mielőtt megtámad valakit. Szóval ha minden jól megy, innentől felfelé vezet az út és inkább 1250-en vegyél, mint 1350-en. PERSZE bármikor történhet bármi. De a döntés és ennek a felelőssége mindig a tiéd.
De, igen. Csak ezt kb mindenki tudta. Most meg az derült ki mindenki számára, hogy az arany sem biztos menedék. De ez csak az én véleményem. Térjünk vissza a DH részvényhez. Az én elvárásom, hogy hozza a Fix állampapír 7% körüli kamatát osztiban és emelkedjen 20-30%ot a következő 2 évben. Ezért tartom.
Az aranyat is full manipulálják. Illetve az ingatlan már megtérülését nézve (bérbe adás alacsony 3-4%, extra magas árak vannak most, nem valószínű, hogy olyan mértékben emelkedik, mint az elmúlt években.) Szóval az ingatlan most nem szívja el a részvények elől a pénzt. Szerintem.
Az ingatlan mindig vonzó befektetés volt, kivéve a kockázatosabb időket, mert akkor - az arany. A részvény... Ott a paradoxon, hogy az ingatlanbefektetés éppen a részvényektől (ettől is...) viszi el a pénzt. Most - amúgy - kockázatos időket élünk. Meg is lehet látni az arany árán.
Egyet értek azzal, amit írsz. Én abban bízok, hogy a meglóduló infláció miatt is és hosszú távon az infláció miatt is jó az ingatlan és ez benne van a magyarok fejében. Illetve az ingatlan piacot az új kormány sem nyírhatja ki. Illetve a külföldi kitettség is porlasztja a kockázatot ( ahogy mások is írták). Illetve fizet osztalékot. Szóval én nem látom annyira kockázatosnak a papír tartását.
Azt felejted el, hogy az olasz, a spanyol, meg a lengyel ingatlanpiacra semmi ráhatása nincs ennek a moslék maffiának. Az iráni buli előtt 1500-at közelítettük és megyünk is vissza oda hamarosan (minimum), ahogy vége lesz.
Hát nem tudom mennyire vetted észre, de mostanában KP-ban ül mindenki és ha valami történés van, pattanás valahol akkor van ereszd el a hajad...úgy gondolom ez Trump alatt meg is marad...de legalább addig amíg FIDESZ kormányoz...nyílván hallottál róla, hogy leminősíthetik az országot, ami szinte biztos meg is fog történni ha marad a FIDESZ, ami sok sok tőkét fog innen eltüntetni...szóval egyelőre ez van, első lépésként a FIDESZ-nek kell takarodnia, a 2 háborúnak ha még mellé vége lenne...csúcsra repítene minket is
Ennél a papírnál is látványos, hogy valami gond van. A függetlenség mítosza összedőlni látszik. Az egész ingatlan piac függ a mostani kormánytól, mert ha jön egy új kormány ott nem lehet tudni, hogy mennyire nyúlnak bele akár a hitelekbe vagy a beruházásokba. Az energia, rezsi és minden más. Ha felbolygatják ezt a piacot, ott minden is borulhat. Részvényes vagyok benne, de az amit az elmúlt hetekben művel a papír az inkább a nem független irányt mutatja. Szóval ez a papír nem független, a cég az, de az amitől függ, mint folyamatok az nagyon labilis. Ezért nem megyünk szerintem, sajnos.
Én 2008 óta tőzsdézem de nekem is fura, hogy nem tud emelkedni. Szerintem nem lesz akkora visszaesés az ingatlanpiacon ami indokolná ezt az árat és még osztalékot is fizet.
Leirtam… Kockázatos Ner részvények és csöves osztalék nélküli cégek, Jövőkép nélküli cégek is magasabb árfolyamon vannak mint ez.. Se Ner, és jó a funda és a jövökép…oszalék is van… Oszt nem kell senkinek… Veszik inkább a szart😅😅😅
Nem haragszom meg, de amiket leírtál az szimplán dezinformálás vagy csak szimpla tudatlanság. Tavalyi évben kettő osztalékot fizettek, pont ahogy el lett mondva. A cég nem ígért előre semmikor sem olyan osztalékot, ami nem lett kifizetve. Így nem valós az az állítás sem miszerint a cég ringatott bárkit bármilyen magas osztalékban előre ami végül nem teljesült. Ez nem több volt, mint hozzá nem értő befektetői ábrándozás és remény. Tipikus eset. Az árfolyam meg olyan amilyen, ha nem veszik akkor esik, vevő egy szál sincs, ettől még a cég nem lesz rossz.
Lezúzták, mert az árjegyző kiállt a vételi oldalról. Kapott 281db-ot 1185-ön majd 70Ft-tal lejjebb állt a könyvben, majd utána 1150-en megvették a teljes pakkját de csak 1185-re tudott feljebb állni. Totál manipulál az árjegyző is.
Ne haragudj de ennek a cégnek a részvényese vagyok és amit írtam az úgy is volt. Ettől még mert leírtam a valóságot nem lettem rosszabb, de ha annyira jók vagyunk akkor miért esik és ennyire szar a forgalom. ami számomra értetlen, mert szégyen, hogy egy ilyen jó cég itt van ahol most, de akkor mégsem olyan jó?
Ne haragudj meg érte, de ordít, hogy fogalmad sincs erről a cégről, az osztalékpolitikájáról vagy arról, hogy amit ígérnek azt mindig meg is tartják. Tavaly is 2x volt osztalékfizetés, idén is így lesz. Itt mindent lehet tudni előre fixen. Ez nem NER papír.
Az Igazgatóság az Osztalékpolitika szerinti, azaz a core eredmény 47%-át meghaladó mértékű osztalék kifizetését szándékozik
javasolni a 2026. áprilisára tervezett Közgyűlés részére: 2,5 milliárd forint, azaz részvényenként 72,7 forint osztalék. A javasolt
osztalék mértéke a 2026. február 26-i tőzsdei záróár 5,1%-a. Az osztalékot az Igazgatóság két egyenlő részletben, júniusban és
decemberben tervezi kifizetni.
Ha visszanézed az akkori fórumot megtalálod a hozzászólásaim között hogy legalább 4-5 embernek felhívtam a figyelmét akik egymást hergelték 140-150 forinttal hogy gondolkodjanak már...esélytelen volt a 40 forint is már akkor...első 3 negyedév már akkor köztudott volt ami olyan akkor 40 forint körül volt...ezek meg 140 forintot vizionáltak XD bohócok vannak itt is
Senki nem ringatta az embereket akkora osztalékban...le volt írva hogy az a lakópark eladása miatti extra osztalék, csak sajnos a magyar kisbüfiknak az agyához nehezen jut el az infó
Tavaly evi ketto osztalekot igertek, szoval ha most nem adnak egy forintot sem akkor ez megint lemegy 800 ala es onnan nehez lesz felhuzni. Tavaly szegyenteljesen felrantottak 1600ig, tipik speka volt, aztan kozoltek, hogy azaz osztalek megsem annyi amennyibe ringattak az embereket. Utana be is szakadt.
DUNAHOUSE részvény