Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ishat írta a szomszédban, ehhez nincs mit hozzáfűznöm: "Mond, el is olvastad a cikket?! A román kormány megszóritott, így "2025 egészében a román gazdaság mindössze 0,6 százalékkal bővült az előző évhez képest." Szeretett hazánk 0,3 százalékkal bővült bődületes eladósodás mellett. Orbánék fullba nyomták a kretént, a növekedés meg nem gyütt."
Néztem is hogy kalapgörbe, de eszembe jutott a kisherceg (kígyó és elefánt) és tudtam hogy a "normalabweichungsverteilung" ra gondolsz tuti :D magas léc volt na... :D
Nem mondtam hogy az megkerülhetetlen, de a sutább flooderereket megfogjá.. Igazából elég lenne, hogyha nem engedne 5 percenként új üzenetet írni, de monjduk lehetne őket szerkeszteni. De mindegy, mert neked NEM ez a célod.
Tudod a korlátlan net mire való gondolom😀 Főleg ha más fizeti... Mindenki oda gondol ahova akar.. Az én célom a fejekben rendet tenni fidNERnyák ügyben.. Napi szinten rágják egymást itt emberek, hogy jaj igy meg ugy a kormány. Micsoda jó pénzügyi politikát tol újabban.. Aha.. Tényleg...
Hát én veled ellenben úgy gondolom, hogy a portfólióra nem idióták járnak fel, tudják hogy lehet megnézni.. Max kimásolja beteszi a böngészőbe megnézi... ha véletlen nincs enter.. tudom hogy igy kell.. Az meg hogy egyesével irok be linkeket kinek és minek fáj? Ugy kevésbé látszik a holdról is látható ugygondolod? Vagy miért kellene úgy tolni? Nem tolok be százat.. Max napi tizet..
picit túlbecsülöd a jelentőségedet. De mondjuk legalább kontextusba helyezed a fidzserajongók megitélését, a kalapgörbe az kalapgörbe. Lesz olyan simkártyafogyasztásod hogy plakettel lát majd el a telekom, de felőlem toljad, én nem jelentelek, majd beszélgetünk a szünetekben. Egyébként dk-st tisztelhetünk a hirtelen aktivitásodban?
Egyêbként meg tudom, hogy az internetet is betiltanátok, hogy lehessen tolni a hazugságot az m1-en tovább... De az internet nem felejt!!!!! És nem betiltható!!!!
Elég sajnos, hogy nem lehet IP-cím alapján listázni és úgy tiltani. Elmondhatod a véleményed, a baj az hogy floodolsz... olyan suta vagy hogy még 2 linket se tudsz úgy bemásolni hogy az működjük (ÜSS ENTEREKET KÖZÉÉ, az isten szerelémre) Mert ha 15 x egymás után ilyen gyanús linkkeket szórsz az gyanús (emiatt senki se nyitja meg) illetve flood. Ha meg semmit nem írsz hozzá azt hisszük robot vagy (mondjuk nem kizárt)
Majd csinálok másik fiókot.. Egyébként meg jogom van hozzá hogy közzé tegyek politikai megnyílvánulásokat amik az árfolyamra hatással lehetnek ahogy bárki másnak is..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)