Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Komolyan mondom a kommentjeid olvasása közben a fejemben már egy bégetést hallok... Értem én hogy örülsz, értem én imádod a kormánypártot, de a logika az tudod egy makacs dolog... Nem vagy te buta, csak nincs szerencséd mikor gondolkodni próbálsz (Hofi). Ha az infláció csökken, és erre romlik a Ft és erra kamatot csökkentenek úgy hogy már az infla adatra is esni kezdett. Hát nem atomfizika... De majd akkor beszéljünk ha EKB szintjére csökkentik (elkövetkező években ~esélytelen)
az még nem derült ki, lehet szondázzák a hangulatot nehogy több ellenszenvet váltson ki a publikálása mint a főszereplője. Amúgy röhögni fogok ha nem is MP lesz a minijelölt, azért játszott már egy éve egyszemélyes villámhárítót. Aztán maradhat pártelnök. De gondolom ők is szondáznak majd még addíg. MP lennék elsütném hogy "tedd ki a videót, na mi van veled, MERED, NEM MERED?" :D
Nincs erről véleményem. Már többször elmondtam mit gondolok az erős forintról,azt meg most mondom, hogy majd később ha nem jól gondoltam akkor az orrom alá lehessen dörgölni, hogy ezeken a szinteken és innen lefelé is,már néha néha beleveszek az euróba. Természetesen nem befőttes üvegbe teszem......,csak amit kéz alól veszek.😊
Az ,hogy ilyen inflációs adat után sem gyengül édemben a HUF, azt jelenti , hogy kamat csökkentés után , egy kis csapkodás , majd újra erősödni fog. Várva a következőt...
"Volt aki beírta longolja a Dollárt HUF ellenében, 350 körül" Ja, tavaly Ibiza volt az, tavaly előtt viszont szerintem sokan vettünk 350-340 körül. Igaz szerintem ezt sokan ki is szórták tavaly év elején 400 körül. Azóta én csak Ibizát olvastam venni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)