Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Amúgy roppant idegesítő, hogy te tudod,hogy ők tudják, hogy szemenszedett badarságokat hordanak össze és mégis mondják. Bennem legalábbis nagy feszültséget generál a helyzet.
Ezek sosem fognak elismerni semmit. Én emlékszem a Csauseszku házaspár tárgyalására. Ugyanez volt a taktika. Nem hiszem, hogy maguk elhinnék a saját hazugságaikat. Ez inkább csak a kórnyezet elbizonytalanítására szolgál.
Aranyforint lesz a világ pénzneme nemsokára meglássátok A Fed is mindjárt kamatot csökkent és a dollár megy a pincébe Bezzeg a jó Forint nem Mert a mi jegybanki alapkamatunk felcsökkent és ottmaradt Választásokra paritás dollárral, euróval meglássátok
Hát nem tudom. A kettős mandátumbol jelenleg a foglalkoztatás kerül előtérbe mert az inflációt hirgonyzottnak érzik, illetve a tavalyi beszéd óta 1% ot esett ezért látnak teret a kamat vagasra. Ez eddig is tiszta ügy volt. Az a kérdés, hogy a foglalkoztatási adatok hogy jönnek. A deviza mozgás lehet, hogy nem túloz, de a tőzsdei szerintem nagyon a toppon. A vamok hatasa is kérdéses .Meglatjuk.
Szerintem változott a retorikája, és dovish volt az összkép nekem is. Dollárban az 1-2-i-ii lehetőség lényegében invalidálódott, és alakulgat az inv h&s.
Kamunajk érzem a mai napot. Nagyjából mindenből kiszálltam. Szerintem egyáltalán nem azt mondta Powell, amit a piacok hallani véltek. Lehet idén kamat csökkentés. De ezt eddig is tudtuk.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)