Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
ha érintett vagy ne a megye meg országnéven pörögj szerintem. Teljesen mindegy hogy ki írta az alkotmányt, nemigen tudnék olyat mondani hogy egy csoportot stigmatizáltak és ne lett volna belőle baj.
Én a Magyar Köztársaságból költöztem el, Zala megyéböl, egyik sincs már, úgyhogy akkor se tudnék ODA visszaköltözni, ha maga a vármegyei főispán kötelezne magyarnak nevezett területre lépni.
A forintot 3-4 nagy trend fogja mozgatni a következő 12 hónapban. 1 vilaggazdasag vámok recesszió.2 EU-M agyarorszag viszony. 3 Osztogatas, infláció, GDP. 4. Magyar Péter és a Tisza választási esélyei, polgarhaboru esélyei. Ha a végeredményt nézem, inkább deviza, mint forint. Azonban érdemes talán deviza kosárban ia gondolkodni. Deviza kb. 58% jelenleg. Fokozatosan nő.
még várnám az ereszes józsis videót, ahun lecsúszik a csatornán, amit úgy emlékszel te tettél fel ide . Sehogy nem találom! Cserébe küldök egy ilyet, hátha tetszik. Más is megnézheti érdekes : https://www.facebook.com/reel/1301726840906367
Nekik az lenne az érdekük, ha a hergelés, gyűlöletkeltés után valami elborult agyú pedofidesz károsult kivenné MP-t a vetélytársak közül a béke jegyében. Mellé egy kis veszélyhelyzet, hogy el lehessen halasztani a választást.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)