Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hadházy Ákos azt írta, hogy információi szerint Mato a zseni már Dubaiban van, amivel nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak. Azaz megússza a kancsal a lopást.
A Fo$rint mindenre esni szokott a 10 éves kötvény mozgására is esik, ha a tözsdék esnek kint akkor is esik, ha az usdeur felfelé megy a FO$rint esik, ha lefelé, akkor erősödnie kéne és szokott is, ha éppen úgy van kedve, de lehet nem. Ha a zlotyi a cseh korona esik vagy csak valamelyik, akkor esik, de mindig csak azzal megy aki miatt gyengülhet. Néha esésük összegével zuhan. Ha az üzbég burgonyatermés nem az elvárt a FO$rint esik, ha valami para van a világban a FO$rint esik, .... Most tényleg aránylag tartja magát tegnap meg ma csak alig 8 egységes kilengésben van, amikor lehetne már 420ban is akár. Napközben némi intervenció volt jól visszacibálták 403 közelében, különben 410 felett lennénk simán. Viszont estére tegnap és ma sem húzták vissza, semmi kanóc felül.
75% etf, 20% egyedi reszveny itt. 5% cash/deviza. Az eletben vannak igazi tragediak, mindenkinek tortent ilyen biztos a szukebb v tagabb kornyezeteben. 1-2-5-10-100-akarmennyi millio forint minusz par het alatt nincs kozottuk. Nekem ez segit abban, h ne lassam tragedianak ezeket a pirosszamos napokat.
Az index követő etf követi az indexet a mélybe. Pénzügyi vagyon 23%-a van részvényben és etf-ben nálunk. Meg további néhány százalék áttételesen önyp-ben. Fogok venni még.
imádom, hogy eddig az volt hogy mindenki vegyen rvt, minden alapkezelő, minden privátbankár ezt tolta, érdekes ma mindenki full cashben ül. nekem kb 5% a részvenykitettségem, de így is kva fáajdalmas. mi lehet az indexkövető etfeknél?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)