Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nálunk is! Szép kis sörözés lesz! Tuti nem ott fotózzák a 2025ös férfi fodrász trendet, vagy mégis? Tudjátok mikor lesz igazán szar világ itt? Ha majd a feleségek haját mi vágjuk otthon :)
Mi is jó ideje így toljuk. Szerencsére a kinti beszerzések működnek. Azért jó lett volna egy élhető, tervezhető, kiszámítható országban élni. De ez már 1 ideje bizonyossá vált, hogy itt sosem lesz már olyan! Közben rávertek egy jót a népnemzethyre is! Ami ismét mAgAsAn a legsz@rabb!! https://imgur.com/a/xipgBSL
én havonta jártam fodrászhoz, de ~1 éve meguntam a folyamatos emelést így már csak kéthavonta megyek, de igazából ez sem tetszik, mert továbbra is 4300 egy sima vágás. Egyedül a feleségemre való tekintettel nem magam vágom le egy méretre géppel, pedig kb a második "önvágással" a gép kitermelte az árát (+az idő is ott van amit nem utazgatással töltök oda-vissza).
írtam itt már talán, étterem pont ezért nem, mert nem kapok jót és jól és eleget sehol, pedig nem vagyok nagyétkű. a fodrász pedig már kéthavonta emel, értem, akkor majd kevesebbet megyek.
Azt gondolom, hogy sokan azért veszik meg, mert nem dolgoztak meg azért a pénzért amiből megveszik. Nem tudják, nem érzik hogy mi az amit odaadnak cserébe egy szar vagy átlagos szolgáltatásért, termékért. Amikor úgy néz rám vagy szól hozzám a szolgáltató (pincér, bárpultos, telefonos akárki) mintha egy darab szar lennék, akkor köszi, de inkább nem kell. Csak az a baj, hogy a többség ezt észre se veszi vagy normálisnak tartja - én meg fecskeként nem fogok nyarat csinálni. Sebaj. Megy továbbra is minden a tőzsdére. :D
elmondta hogy orbán jó arc, de ha figyelted ugyanezt elmondta minden országról akire ratette a vámot. kínai elnö jóbarátom, vietnámiak kemeny tárgyalók, ügyesek....szóval asszertiven mindenkit megdícsért a lőcsölés előtt.
figyi, mi már semmit nem veszünk, nagyon mimimum, semmi étterem hotel, szolgátatás, fodrászon és nejem dolgain túl, semmi. nagyobbat szorítani már nemigen tudok. de örülök, ha van vkinek luxizni.
Orbán szerint a repülőrajtot vett a gazdaság 0.7-08%-al lehet az első negyedévi repülőrajt... 1. Ennek tényleg elmentek otthonról... 2. Ez már így született... Megjegyzés: Az első még magyarázható azzal, hogy a terhek nagyon megtörték és a súlyuk alatt összeroppant... A másodikra nincs magyarázat, erről még az orvosok is csak találgatnak...
és a 10 milliárd eur hitel, az még be fog tenni. de nem nekünk nem kell az eu pénze. tolvaj mocskok, most a hitelt lopják majd el, mivel gazd élénkítés lesz belőle, valszeg megint ép ipar és gyártámogatás.
És a Trump vámok hatása csak ezután fog beépülni. Orbán is tudja, hogy Trumppal csak politikai ideológiája nyert, gazdaságilag bukunk. Márpedig pénzre van szüksége, mert jövőre választás lesz, és már beígérte az osztogatást. A forint is mutatja a bizonytalanságot, hopsz esett 1,5%-ot 10 nap alatt.
Mikor mi a baj! Én is mentem vásárolni a minap és megrökönyödve tapasztaltam, hogy olyan általam vásárolt nem luxustermék ára némiképpen emelkedett, amit venni szoktam! Lemondok róla! Megoldom külföldről majd! +6,67% emelkedést szenvedett a termék. 2022 óta meg +60,15% nyit sikerült emelkednie!! Erre már csak majd egy stabilabb gyenge árfolyam kell és meg is van a recept, a felpörgő gazdasághoz! Hiszen, ha egyre drágább minden, akkor a szükséges alap megvásárlásához lévő költéssel is lehet növekedést kimutatni!!! Az utolsó kapcsolja le a villanyt! Ha már nincs kapcsoló mert ellopták akkor csak csavarja szét a vezetékeket ezzel szakítva az áramkört! és húzza ki a falból a vezetéket!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)