Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hogy is volt ez a hópihe triggerelodés dolog? :) Amúgy szerintem az egyelore/ egyenlore meg ami úton van az egybeolvadás felé. Nádasdy Ádám nyelvészetén edződtem, azt mondta ha az anyanyelvi beszélők számára valami csak iskolában tanult megtanulandóvá válik az ki fog kopni a nyelvből, mert a nyelveszet szerepe az elő nyelv lekóvetése, nem törvenyek szabása. (Meg ezzel nincs igy persze se sanszos hogy így lesz) Mint ahogy a ba/ be és a ban/ben is esélyes erre. Nem mintha nem értenék a beszélok, de ha kikopik hát kikopik, ezért nem ősmagyart beszélünk többfele igeidővel.
Ilyen hosszút ritkán olvasok el, de köszi, hogy helyettem is. Disszidáltaknak/gyenge oktatásban részt vetteknek a leggyakoribb hibák helyesen: egyelőre/egyenlőre nagyon nem ugyanaz muszáj szerviz dicséret Egy boldogabb jövőért!
Közben újra kicsivel 400 fölött.. nő a kuktában a nyomás Varga pedig nem nyúlt a kamathoz elsőre... Matoval úgyse fog semmi történni... Így arra a pénzte is keresztet lehet vetni.. Bindzsisztán előre megy, magyarország meg megszűnik.
Azért száz milliárdos tételekre azt mondani, hogy nemzetgazdaságilag nem tétel... Mennyi mindent lehetett volna abból javítani... mennyi embernek kellett azért megdolgozni... és még mindig várják a sült galambot... És még van aki kormányváltást vár, és hogy onnan minden jó lesz... hát gyerekek van egy rossz hírem... a luf@szt lesz jó... bárki kerül kormányra ezek az összeget, ez EU páriája, Natóból kávzi kizárás (kb nem kapunk infót, csak amit nagyon muszály...). A gazdaság romokban, lakhatási válság, egészségügyi válság, oktatási válság... és azt várjátok, hogy jön egy ilyen kaucsuk kerincű belőtt sérós és egy pálcaütsre minden jólesz... naivitás azt hinni, hogy innen majd minden szöges ellentétes lesz... Hogy majd az akkumulátor gyára szennyezése elpárolog az űrbe, vagy az ellopott pénz beszublimál a költségvetésbe.. Mindneki a saját sorsáért felelős... lépj amíg tudsz, ha egy rendszert nem lehet megváltoztatni lehet hogy nem a rendszert kell cserélni... hanem országot... mert ezt tönkre tették 30-50 évre biztossan .Lehetne javítani ? Persze... de az előbb említett idő amíg elkezdünk újra felzárkózni. (legfőképp fejekben), de ha erre az igény sincs meg... akkor SOHA!
Igen, ez csak ilyen műbalhé, amit az is mutat hogy ilyen pimf párszázmilliárdos tételen pörógnek. Az még mato szinten se volt jelentős, nemhogy kormányszinten.
Nem értem mire ez a hiszti most. A lónak négy lába van, mégis megbotlik, nem kellene ennyire cseszegetni a Matolcsy családot. Egyébként Pogátsa "Zoli" világosan kifejtette 1-2 éve: nemzetgazdaságilag nem jelentős tétel, amit lopnak. Minden rendben.
Meg van rá ez éljárás , hosszú nyomozás, lassú ítélet és 13 év fegyház esetén elsőfok esetén házi őrizet. Kilenc év után csak elsőfokú ítélet van Questor ügyben is Tarsoly csak házi őrizetben. Mire jogerős ítélet lesz szabadlábon távozhat és senki sem fog emlékezni mi történt eredetileg. Ha régebbi ügyre vagy kíváncsi ott a Posta bank ügy, a K&H bróker botrány hasonlóan oldották meg azokat is.
Összegben egy ezred súlyú ügyben a cég ügyvezetője + könyvelők már rég előzetesben lennének, kuszaszemről meg a fiacskájáról meg tudja bárki hogy hol van jelenleg?
Csak kérdezem, ez az ügy már felér egy atombomba ledobásával vagy ez még mindig nem az a kaliber!? Mondjuk én nem látom, hogy bárki hitét megrengette volna ez az ügy.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)