Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
stolz
stolz szerda, 13:28
Előzmény: #90599  filter
Ez egyelőre csak korrektív mozgás, még simán lenézhet 360-ig...
filter szerda, 12:50
N0MAD szerda, 12:48
Előzmény: #90596  Bandita
Hogy is volt ez a hópihe triggerelodés dolog? :)
Amúgy szerintem az egyelore/ egyenlore meg ami úton van az egybeolvadás felé.
Nádasdy Ádám nyelvészetén edződtem, azt mondta ha az anyanyelvi beszélők számára valami csak iskolában tanult megtanulandóvá válik az ki fog kopni a nyelvből, mert a nyelveszet szerepe az elő nyelv lekóvetése, nem törvenyek szabása.
(Meg ezzel nincs igy persze se sanszos hogy így lesz)
Mint ahogy a ba/ be és a ban/ben is esélyes erre. Nem mintha nem értenék a beszélok, de ha kikopik hát kikopik, ezért nem ősmagyart beszélünk többfele igeidővel.
geza77
geza77 szerda, 12:27
Máma is a FO$rint a mAgAsAn legsz@rabb!   https://imgur.com/a/1kFptHu
Bandita szerda, 12:02
Előzmény: #90595  N0MAD
Az egyelőre/egyenlőre még ami triggerel. 
De az emelt szint, sokaknak. 
N0MAD szerda, 11:50
Előzmény: #90594  Bandita
Bocs, azt hittem csak az ly-ra ugrunk! :D
Bandita szerda, 11:46
Előzmény: #90592  N0MAD
Ilyen hosszút ritkán olvasok el, de köszi, hogy helyettem is.
Disszidáltaknak/gyenge oktatásban részt vetteknek a leggyakoribb hibák helyesen:
egyelőre/egyenlőre nagyon nem ugyanaz
muszáj
szerviz
dicséret
Egy boldogabb jövőért!
TheSnake2020 szerda, 11:27
Lehet, hogy húsból érdemes a fagyasztot telerakni....
N0MAD szerda, 11:18
Előzmény: #90588  EURHUF_goes_to_haven
De hogy ne hulyéskedjem el az egészet a lényeg:
A muszáj az pontos j!
:D
TitusPullo
TitusPullo szerda, 10:47
Egyen szintjen legyen az mato holdudvara ez felfoghatatlan mennyisegu penz sztem
Fsociety
Fsociety szerda, 10:45
Előzmény: #90588  EURHUF_goes_to_haven
100 milliárdos tétel=kb 500,meg amiről nem tudunk. 
EURHUF_goes_to_haven szerda, 10:32
Közben újra kicsivel 400 fölött.. nő a kuktában a nyomás Varga pedig nem nyúlt a kamathoz elsőre... Matoval úgyse fog semmi történni... Így arra a pénzte is keresztet lehet vetni.. Bindzsisztán előre megy, magyarország meg megszűnik.
EURHUF_goes_to_haven szerda, 10:21
Előzmény: #90587  N0MAD
Azért száz milliárdos tételekre azt mondani, hogy nemzetgazdaságilag nem tétel... 
Mennyi mindent lehetett volna abból javítani... mennyi embernek kellett azért megdolgozni... és még mindig várják a sült galambot...
És még van aki kormányváltást vár, és hogy onnan minden jó lesz... hát gyerekek van egy  rossz hírem... a luf@szt lesz jó... bárki kerül kormányra ezek az összeget, ez EU páriája, Natóból kávzi  kizárás (kb nem kapunk infót, csak amit nagyon muszály...). A gazdaság romokban, lakhatási válság, egészségügyi válság, oktatási válság... és azt várjátok, hogy jön egy ilyen kaucsuk kerincű belőtt sérós és egy pálcaütsre minden jólesz... naivitás azt hinni, hogy innen majd minden szöges ellentétes lesz... Hogy majd az akkumulátor gyára szennyezése elpárolog az űrbe, vagy az ellopott pénz beszublimál a költségvetésbe.. Mindneki a saját sorsáért felelős... lépj amíg tudsz, ha egy rendszert nem lehet megváltoztatni lehet hogy nem a rendszert kell cserélni... hanem országot... mert ezt tönkre tették 30-50 évre biztossan .Lehetne javítani ? Persze... de az előbb említett idő amíg elkezdünk újra felzárkózni. (legfőképp fejekben), de ha erre az igény sincs meg... akkor SOHA!
N0MAD szerda, 07:18
Előzmény: #90586  Bandita
Igen, ez csak ilyen műbalhé, amit az is mutat hogy ilyen pimf párszázmilliárdos tételen pörógnek.
Az még mato szinten se volt jelentős, nemhogy kormányszinten.
Bandita szerda, 06:38
Előzmény: #90585  Rincewind2
Nem értem mire ez a hiszti most.
A lónak négy lába van, mégis megbotlik, nem kellene ennyire cseszegetni a Matolcsy családot. 
Egyébként Pogátsa "Zoli" világosan kifejtette 1-2 éve: nemzetgazdaságilag nem jelentős tétel, amit lopnak.
Minden rendben. 
Rincewind2 szerda, 04:39
Előzmény: #90581  Boby
Meg van rá ez éljárás , hosszú nyomozás, lassú ítélet és 13 év fegyház esetén elsőfok esetén házi őrizet. Kilenc év után csak elsőfokú ítélet van Questor ügyben is Tarsoly csak házi őrizetben. Mire jogerős ítélet lesz szabadlábon távozhat és senki sem fog emlékezni mi történt eredetileg. Ha régebbi ügyre vagy kíváncsi ott a Posta bank ügy, a K&H bróker botrány hasonlóan oldották meg azokat is.
Bandita kedd, 22:35
Jó hír:
"Lesznek szabad választások"
Valahol, valamikor.
Oszt' jónapot!
forster0123 kedd, 22:23
Előzmény: #90582  forster0123
Nem-e már rég egy kiadatással nem rendelkező országban koktéloznak a pálmafák alatt?
forster0123 kedd, 22:22
Előzmény: #90579  totoro
Összegben egy ezred súlyú ügyben a cég ügyvezetője + könyvelők már rég előzetesben lennének, kuszaszemről meg a fiacskájáról meg tudja bárki hogy hol van jelenleg?
Boby
Boby kedd, 22:03
Csak kérdezem, ez az ügy már felér egy atombomba ledobásával vagy ez még mindig nem az a kaliber!? Mondjuk én nem látom, hogy bárki hitét megrengette volna ez az ügy.

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek