Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szerintem: Még tart a Trump hype. Beiktatják, jön a kijózanodás. Már kezdődik. A baromságok: Grönland, Kanada.. Lehet nem hagyja abba a háborút, attól erős a dollár, iszonyat pénzt keresnek vele.. Hibáznia kell. Fog is, mert idióta. A dollárt meg kell gyengiteni,. a BTC-t a kriptót bedönteni , a wall street-et kicsit kifingatni. Ha nem, akkor EU-nak annyi.
Igen, most már a NER annyi lóvét kitalicskázott, hogy jöhetnének a külföldi normális cégvásárlások,, de mindenkit elzavarnak a ruszki seggnyalás miatt, úgyhogy ez a verzió is kútba esett jó időre.
Szerintem is kb. ott lesz, úgyhogy eddig 2 tipp van 450-re. Többiek?! Semmi jót nem várok idióta Marcitól és Vargától. Ráadásul a felcsúti kommunista ismét választás előtti pénzszórásra készül, miközben 2020 óta extra nagy lyuk van a költségvetésen. Én még azt se zárom ki, hogy ha 1 év múlva is Tisza előny lesz vagy nagyon szoros eredmény a belső méréseik szerint (mert a fideszes Nézőpont, Századvég, Magyar Társadalomkutató még hónapokon àt azt fogja mondani, hogy jelentős pedoFidesz előny van), hogy ismét bedobjàk az SZJA visszatérítést, amiből tudjuk, mi lett.
Az ősztől indult árnövekedést én is érzem. De már a sarki fűszeresnél is. Nesze 3.2 % nyugdíj és 9% minimálbér emelés. Kispénzű szavazók megint rosszul jártak. Megmondta a kormány nem lehet erősíteni a forintot ez versenyképességünk alapja. De attól tartok az omegája is. Túl sok külföldi céget hívtunk be ahelyett, hogy a belső fogyasztást erősítettük volna vagy tovább menve mi vittünk volna összeszerelő üzemeket más országokba. Ha nem a fülöp-szigeteki vendégmunkás jönne ide, a kínai, német gyárakba hanem mi raktunk volna ki termelést a Fülöp-szigetekre egyből nem lenne cél a forint gyengítése. Sőt! Ja, de ehhez Mészáros és Társainak külföldi cégeket kellett volna megvenni és akkor elmarad a hazai közbeszerzési mutyi.
Nade az, hogy 100% az élelmiszer infláció, az irreleváns ebből a szempontból. Mondjuk hogy mi a faszt csinálsz a forintoddal, vagy ha nem vásárolsz külföldön,akkor meg az euróddal az ugye szintén jogos kérdsé, de nem a szekta tagjainál...ott a 20.000 forint az Kánaán. Komolyan mondom, van a Derékszög tagadók FB csoport, ott vannak ilyen elmés emberek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)