Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Egyetértek veled. nem mindegy mikor veszünk mit teszünk vele. Azt mondom a forint erősödés véges. Év végére gyengébb forintot várok, attól függően milyen nagyságban csökkentik a kamatot.
Szerintem ne vitatkozzunk. Az aki 430on vett sokat és pánikban biztos nem érzi jól magát. Továbbra is azt m9ndom, hogy hosszú távon nem biztos ,hogy rosszul jár. Ha spekara vette annak már ugy is nyista, mert réges rég illett a pozit zárni. Azt még, hogy hol a forint helye a jövő majd eldönti. A fundák azért nem tul biztatoak, akár hogy is nézzük. Vagy ha te annak látod, akkor az egy másik iskola.
Azért lehet az alapkamat is segit ebben egy kicsit. Mellesleg ugyanaz a feelingem van mint gyengüléskor volt, csak most 450-500 helyett 345-320-as célárak jönnek. Nem semmi micsoda fordulat.:)
Német oldalon csak 430as árfolyamon vásároltaknak adják 40% -al olcsóbban a szállodai szobákat? Akik fél évig forintban kamatoztatták pénzüket és most 370 alatt váltanak, nekik ez nem jár? Őket diszkriminálják? Micsoda világ....
368-at megnéztük másodszorra, majd fel 369, majd most vissza 16. dátummal 367-ig is elment aztán fel. Tudnál küldeni egy TA-t hogy pontosan hogy látod ?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)