Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Látom kaptam 1 mínuszt ezért pontosítanék unortodox hivatalra gondoltam. Tervhivatal az átkosban volt :) Lehet viktor azért kezdte a Ferenc pápánál mert a forinton és a gazdaságon már csak az ima segít ? https://www.youtube.com/watch?v=bVAKkeLg3mE&ab_channel=%C3%81Cs
Megyen a harc. Tényleg benne volt a 380 kb. Fibo 50% lehetett. No nem baj. Meglátjuk. Még mindig sanszos akár a mai fordulás. Ha leszakadnak az indexek, akkor kb. 10% további esés is jöhet. Európai zárás lehet egy jó indikáció. Egyelőre komoly a buli. Nasdaq órán belül +-1% nagyobb mozgás.
Julius 1ig arstop. Brillians. Nem kell ide gazdasagi program. Gondolom a tobbi termek azert ugrik majd egy 30%ot. De a LSH helyeben en csak az arstoppos termekeket vizagalnam, es kimutatnam, hogy 0 az inflacio. A nép pedig őrjöngve isteniti a kormányt.
OTP napi elemzés: EURHUF napi: A február végi gyors
forintgyengülésnél kialakult mélypontról
és az elért tetőpontról berajzolt
trendvonalak közötti mozgás
folytatódott a héten.
Ez egy szélesebb oldalazást,
sávkereskedést vetít előre a 367 és a 390
közötti szinteken.
Ez a szituáció inkább a momentum
kereskedésnek kedvezhet, vagyis a
túladott és túlvett zónákban lehet jobb
helyeken pozíciót nyitni. Ellenállás: 390,63; 398,4; 406,25. Támaszok: 367,18; 359,375.
Hát ezért nem kellene ilyen alkalmatlan bagázsnak országot vezetni, kicsit romlik a korábban igen patent globális gazdasági környezet, aztán már dől is a kártyavár szanaszét. De legalább odáig cipóra lopták magukat.
Azert annak is van egy bája, hogy valasztasok előtt gyakorlatilag minuszosra raboljak a kasszát, de tenyleg sok szaz milliardokat szetosztanak, majd elkezdodik a strategiai nadragosszehuzas, es ez a narancsvideken egy teljesen elfogadott, es rendben lévő dolog. A kiadasi oldalrol semmi lefaragas nincsen jelenleg, vagyis akkor mi van? A beveteli oldalon a lakossagot szivatjak le. Illetve bocsánat, mert csendesmod kollega ezt kizarta. Szoval akkor Soros.
Ezt a rossz helyzetet Orbán hozta létre. Az újraelosztás egyre magasabb. Adóemelések semmit sem oldanak meg. Túl sok fidesz szavazó él az állam testén. A csok, a babaváró, állami beruházások, az állami média költések - az egészet meg kellene szüntetni. 500 mrd-ot lehetne megspórolni a fideszeseken.
Meglátjuk, én egy 30%-os áfán sem lepődnék meg, mindenhonnan be kell vasalni a pénzt most szerintem...
Törölt felhasználó2022. 04. 27. 12:24
USD/GYURI 358.2200 1.08% +3.8300 Today , , EUR/GYURI 380.0722 0.77% +2.9067 Today , , Nem értem a banki költségeket a lakossági számláimon. Jelzem nem vagyok közgazdász vagy pénzügyi szaki.
Egy sima 2%-os áfaemelés havi 30yard bevételt jelentene.Ez a hiányt jelentve olyan mint a tavaszi lepkefing!nem old meg semmit,csak a tüzet szítaná.A Különadó,vagy a szektorokra mért terhek lesznek az igaziak,bár az nem közvetlen érintenek,de azokat is mi fizetjük.Nem kell sokat várni!!!!!!
Sziasztok. Nem vagyok bennfentes, de szerintem áfa emelésre készülnek, ezzel akarják - részben - kiigazítani a költségvetést, szerintetek? . Lenne egy kérdésem is, aki EUR-ban tartja a megtakarításait, mibe fekteti, hogy ne egye meg az infláció? Részvény nem opció, mert ez a "stratégiai megtakarítás" és a szuperbiztonságos Magyar EUR állampapír sem... nem a hozam lenne itt a lényeg, hanem a biztonságos értékmegtartás. Előre is köszi!
EBEURHUFTL46-t kell venni és nem kell tartani az inflációtól! Irány Gadány,meg a 400 feletti tartomány. Kíváncsian várom bölcs vezérünk legújabb facebook bejelentkezését a kormányülésről,ahol elmeséli érces hangján,milyen DÖNTÉST hoz/tam/tunk,hogy a bérből és fizetésből élő kisemberek életszínvonalát nagy harcok közepette győzelemre vigyük.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)