azt a mocskos büdös k...va élet,milyen ember az ilyen? hányinger kerülget ahogy olvasom,hogy miket mond. arra azért nagyon kíváncsi vagyok Sehmet elvtárs most mit fog mondani, mert múltkor nagyon oda volt a világhírű zenészért amikor betettem valami írás róla.
Van itt olyan propagandista, aki kézen-közön a századvég nevű pénzmosodán keresztül fizettek? Miről szólt a fiktív szerződésed? Médiafigyelés? Jogi tanácsadás? Tanulmánykészítés?
""hanem, hogy 6 évnél korábban nem vár jogerős ítéletet." Hát igen, az komoly probléma, ezèrt nem alkalmas ô."
Az az apróság ugye megvan, hogy az ítéletet a bíróság hozza? Aminek az ítélet meghozatalában semmi köze se az MVVH-hoz, de akár a rendőrséghez, ügyészséghez. Bár ki is az MVVH vezetője, semmi beleszólás, hogy a bíróság mikor és milyen ítéletet hoz egy adott ügyben. A nyomozati szervek a bizonyítékokat gyűjtik, ami alapján az ügyészség vádiratot nyújt be a bírósághoz, de az ítéletbe nem szólnak bele.
Ha nem így lesz, akkor MP és a tisza népszerűsége a padlón lesz. Bár valószínű, hogy elsősorban nem rajtuk fog múlni, hanem, hogy az egyes bűnüldöző szervek hogy fognak dolgozni. Én elvárnám, hogy a politika ne szóljon bele a nyomozásokba, ezt már eleget láttuk az előző 16 évben. A kormány a jogszbályi háttér módosítását már belengette, amit remélem meg is lépnek. De már most is inkább a nyomozókon és az ügyészeken múlik, mikor kattan a bilincs. És nem csa az NVVH-nál, hanem egyéb szerveknél is.
Szerintem meg nem probléma, hanem a mai realitás. Sőt, ez optimista becslés. . Ez inkább a Tiszának és a kormánynak szólt, hogy a jogrendszerben/eljárásrendben is kellenek sürgősen változások, ha gyorsabban akarnak eredményeket látni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!