Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet 2026. 05. 25. 14:50
Előzmény: #210831  sasa44
Igaz, hogy ma is Pünkösd van, de én tegnap voltam templomban, és semmi olyant nem írtam, amit ilyenkor nem lehetne. Idéztem, stb. Egyetlen topictársat nem sértegettem, nem kötöttem beléjük, nem kértem számon tőlük semmit, de úgy látszik, titeket a tények nagyon zavarnak! :) Áldott Pünkösdöt!
Sehmet
Sehmet 2026. 05. 25. 14:45
Előzmény: #210830  Clearwater
Ha elolvastad volna, amire reagáltál, akkor láthattad volna, hogy vagy hivatkoztam a megjelölt forrásra, idéztem abból, vagy be is másoltam szó szerint, ami abban volt. Persze, ha érdemi cáfolatod nincs, akkor ilyen vádaskodásokra azért még talán megvan a képességed! :) 
gazmber 2026. 05. 25. 14:20
Előzmény: #210784  gazmber

https://24.hu/belfold/2026/05/25/kegyelmi-botrany-gabor-gyorgy-balog-zoltan-vallas/ ;
balogh nyilatkozai továbbra is jogi nyelvezetben, nem gyónási szándékkal készülhetett
"a püspök saját maga roncsolta szét erkölcsileg az önvédelmét." és a cikkből is sejthetően (sztem egyértelmően), nem csak a sajátját, hanem a továbbra is a háttérben a 'függöny mögött' bújkáló főbindzsizé familiáét is..(?)ez a mondata - 'a kegyelmi kérvény ügyében nem járt el egyetlen kormánytag, sem Orbán Viktor, sem Lévai Anikó" - vhogy kisértetiesen hasonlít a tuzsonjelentésben hallott „Kiskorú sértett nem volt, és politikusok neve sem került elő” 'hazugsághoz??'...?? szvsz
maxwax
maxwax 2026. 05. 25. 14:07
Előzmény: #210836  csendben
Láttam, csak érdekességként írtam. Bukott orbán és vele ez a fideszes oldal is. Most az egyetlen megmaradt dálmagyaruk cikkeit osztogatja az oldal, de már nincs saját stábja. Egy hónappal sem élték túl a fidesz bukását magyarán a Mediaworks-nek is nagyon szerény lett a kerete.
csendben 2026. 05. 25. 13:58
Előzmény: #210835  maxwax
Nézd meg a dátumot is! :-) 
maxwax
maxwax 2026. 05. 25. 13:51
Előzmény: #210833  csendben
Egy kicsit off: a szegedma.hu, ahonnan idéztél egy  ordas fideszes portál volt sok-sok éven át. Jött a kormányváltás és ennyi lett, megszűnt kb azonnal. Elzárták a pénzcsapot, amiből éltek.
csendben 2026. 05. 25. 13:47
Előzmény: #210833  csendben
A másik fideszes példakép: 
https://vasarnap.hu/2019/01/28/1956-nem-ellenforradalom-volt-hanem-a-nep-jogos-felkelese/
Az MSZMP tagság minden előnyét élvezte......
sasa44 2026. 05. 25. 13:23
Előzmény: #210831  sasa44
Úgyhogy nyugi van baszod. Foglalkozz inkább a családoddal, minthogy itt okádd a faszságaidat.
sasa44 2026. 05. 25. 13:19
Előzmény: #210824  Sehmet

Má nem azé vagy azé, de neked nem a szentlélek kiáradását kéne ünnepelned a mai napon?. 
Mint népnemzeti keresztény magyar nemzeti keresztény stb ember a magad bevallása szerint?
Mikor mész a templomba gyónni?
Rád férne szerintem....
Clearwater 2026. 05. 25. 13:19
Előzmény: #210804  Sehmet
De nagy király vagy! AI nélkül nem megy mi? Ha, ha, ha........
maxwax
maxwax 2026. 05. 25. 12:55
Előzmény: #210823  Sehmet
Ja, elfelejtettem: a személyes ismeretségetek nem releváns ennek a kérdésnek a megítélésében. 
maxwax
maxwax 2026. 05. 25. 12:52
Előzmény: #210823  Sehmet
Lattmann első perctől utálta MP-t és ott dumált ellene, ahol tudott. Legalább következetes az az ember, aki önmagát jelölte ki miniszterelnök-jelöltnek és próbálta puccsolni az akkor ellenzéket - talán éppen Botka ellen idult volna, csak kiderült, senki az ég egy adta világon  nincs mögötte.
Ennyire fáj, hogy orbán bukott és esélye sincs, hogy visszatérjen? MP már két évvel ezelőtt is ezt mondta, így indult: max 8 év miniszterelnökség. Ja, hogy orbán nélkül a fidesznek egyetlen felépített vagy építhető embere sincs, mert azt gondoltátok, haláláig fogja vinni az országot? Ez hiba volt.
Ez az aláírás nélküli levél is Orbán Anitának inkább olyan Havasi Bertalan féle próbálkozás, ami baromira sikertelen.
Tudod, láttam én két egymásnak teljesen ellentmondó döntést egy jogi esetben, miközben a jogszabályok ugyanazok.
Igaz, én még nem láttam a szövegét a módosításnak, de he orbánék egy adót képesek voltak évekkel ezelőtt bevezetni és alkalmazni, mint a súlyadót, akkor ez is simán rendben lesz.
Flyer 2026. 05. 25. 12:29
Előzmény: #210821  Sehmet
Ahogy Orbán 16 évére Magyarország úgy Angela Merkel 16 évére Németország is ráfaragott (meg az EU is)... 
szieszta 2026. 05. 25. 12:28
Kíváncsi vagyok, a fideszesek mikor kezdik el, hogy MP miatt csökken az aranykészlet, meg a devizatartalék értéke. Mert ugye ha  a forint erősödik, akkor egyre kevesebbet ér az aranyunk.
szieszta 2026. 05. 25. 11:58
Előzmény: #210820  maxwax

A konyhakert nagyon soktényezős mutatvány. Az biztos, nem lehet vele semmit spórolni, mert ha nem raksz bele pénzt, nem is terem.
Eleve gond a megművelése. Hazaesel a munkából és állj neki a következőnek.
A másik probléma a növények nemesítése. Ezek nagyiparra vannak nemesítve, intenzív technológiára. Ha nincs műtrágya, vegyszer, hűtőház, akkor nincs termés se.
Én próbáltam klasszikus módszerrel, veremben átteleltetni, de például a répa 2 hét után összefonnyadt. Annyi víz és cukor van benne, hogy kiszáradt a nedves homokban is.
Az almánk csak a fáról volt finom, igaz picik és csúnyák voltak, de bio. Amit leszedtünk és ládában tároltunk a pincében, az ment a kukába.
És még folytathatnám.
Vegyszer nélkül szinte lehetetlen megőrizni a termést. Csalánlé, tejes fokhagymalé meg mit tudjam mi. Aztán elsétálsz a szupermarketbe és veszel 3 mézédes mosott sárgarépát és meg van  a húslevesnek való.
Az egyik rokonom hentes és mészáros, már abbahagyta a disznótartást és feldolgozást, mert nem tud versenyezni a nagyiparral. Neki a konzerv doboz került annyiba, mint a polcon  a kész felcímkézett konzerv. Szégyenszemre már maga is azt eszi, talált magának olyant, ami nem is rossz.
A konyhakert inkább hobbi, mint megélhetés.
Sehmet
Sehmet 2026. 05. 25. 11:45
Lattmann Tamás21 ó. ·
.
"Bruck András és a többi morálfogyatékos orbánfóbiás nyomoronc most beleszerelmesedett egy olyan figurába, aki ekkoriban havi milliókat vett fel Orbán szolgálatában. 
.
Az nem fidesz, az nem baj. Majd most a kabinetfőnöke lesz egy olyan senki, teljesítmény nélküli nyikhaj, aki a JANICSÁREGYETEMEN a maffiaállam által delegált vezetés által kiválasztott pozicióban tolta a propagandát (többek közt), mintha nem lenne holnap.
.
És Bruck András és a többi nagypofájú morálfogyatékos orbánfóbiás hallgat most. Pedig HÁT A JANICSÁREGYETEM!!! FIDESZES TRÜKK!
.
Mi van, gyerekek, hát hová lett a régi tűz?????? 
.
Igen, az van, hogy mindent megérdemeltek, amit kaptok. Elkúrtátok, és folyamatosan teszitek. Nem kicsit, nagyon. 
.
„Miért jelentkezz a Ludovika Collegiumba?” – Interjú Velkey György László programigazgatóval - Ludovika Collegium
Sehmet
Sehmet 2026. 05. 25. 11:40
Előzmény: #210822  maxwax
Lattmann Tamást ismerem személyesen, és nem az a kérdés, hogy hányszor idézik, hanem az, hogy jogi alapon megállja-e a helyét, amit mond. Szerintem az EUB vagy az EJEB darabokra szedi elsősorban azért, mert visszaható hatályú, de lehet, hogy már az Alkotmánybíróság sem engedi tovább. 
maxwax
maxwax 2026. 05. 25. 11:38
Előzmény: #210821  Sehmet
Változnak az idők! Eddig euler idézgette Lattmann Tamást, látom, most te :)))
Sehmet
Sehmet 2026. 05. 25. 11:19

Csak megjegyezem, hogy a "szakértői kormány" "szakértő igazságügyi miniszter-jelöltje", Magyar Péter sógora készítette és nyújtotta be azt az Alaptörvény-módosítást, ami szerint a miniszterelnök csak két ciklusban lehet miniszterelnök, amire Lattmann Tamás az alábbiakat mondta:
.
"Lattmann Tamás: Ez a szövegezés sz*r A jobboldali szimpátiával egyáltalán nem vádolható Lattmann Tamás nemzetközi jogász a közösségi oldalán rendkívül éles, durva kritikát fogalmazott meg a szöveggel kapcsolatban. Rövid leszek: ez a szövegezés SZ*R − indította bejegyzését a jogász, majd azonnal három olyan gyakorlati kérdést és aggályt vetett fel, amelyre a javaslat nem ad jogi választ: 
.
Mi van, ha a köztársasági elnök olyat jelöl, akinek már megvan a 8? 
.
Mi van, ha az Országgyűlés egy konstruktív bizalmatlansági indítvány keretében olyat jelöl, akinek már megvan a 8? 
.
Mi van, ha a hivatalban lévő éri el a 8-at? 
.
Lattmann hozzátette, a hibalistáját még hosszan tudná folytatni. „Lehet sz*r jogszabályszöveget írni, különösen egy értelmetlen javaslatra, csak semmi jóra nem vezet. Azt mondjuk értem, hogy az alkotmányt soha nem látott populus elorgazmál a gyönyörtől, de attól ez még továbbra is SZ*R” − írta leplezetlen kritika gyanánt."
.
Lattmann Tamásáprilis 14. 
·
"Na, akkor röviden: HA a köztársasági elnök vagy az Országgyűlés jelölési jogánál helyezik el feltételként a miniszterelnöki poszt valamiféle időkorlátját, akkor az NEM visszamenőleges hatályú.Ettől még továbbra is baromság az egész, a világon sehol nincs olyan, hogy egy parlamentáris rendszerben a nem saját maga által jelölt, a parlament által megválasztott posztnak hivatali időkorlátja lenne. Angela Merkel vagy Helmut Kohl is pont 16 évig volt német miniszterelnök. Tudom, a tények nem számítanak."

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek