Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
csendben 2026. 05. 19. 14:34
Előzmény: #210575  xy2003
Félrelrtés ne essék! Nem vagyok kárörvendő! De az azért mégiscsak túlzás lenne,hogy a lenyúlt pénzből alapított cég spekulánsait is közpénzből "kárpótolná" az állam.... Vagy:szerinted ezt kellene tenni??? Fizessen a károkozó ()SZERINTEM!).....
offshort
offshort 2026. 05. 19. 13:48
a szoszédból, .... ez jóó! :))  (EUR/HUF)
"Boby ma, 09:22#100674 
Most olvastam egy jó ötletet: 
A volt miniszterek, államtitkárok a végkielégítésük teljes összegét kapják meg lélegeztetőgépekben!" 
 .  
:)))  
xy2003 2026. 05. 19. 13:35
Előzmény: #210577  Peterbond

na ha pár ezer kisbufi van 1-2 milliárdért benne akkor őket tudják kárpótolni,nem nagy összeg ahhoz képest amit vissza tudnak venni:)
de szerintem ennél jóval több lehet a kicsiknél.
mondjuk azt sem tudom maga az opus mekkora részt képvisel a vagyonából.
Peterbond 2026. 05. 19. 13:18
Előzmény: #210575  xy2003
"mert a legnagyobbat ezen a kicsik szívnak..."
.
Tudták mibe lépnek bele. Tudták mit kockáztatnak. Nem mondhatja senki hogy neki nem szóltak. Pont hogy a legtöbb azért szállt be mert hát itt a Lölö van és a fidesz biztos tolni fogja ezt a céget. Olyan nincs hogy én csak a nyerőből kérek ( különösen ha azt a közösből lopott pénzből van ) de a bukó az már nem kell.
.
Nem véletlenül lettek ezek a cégek is ( meg ugye pl a MBH is ) kitolva a tőzsdére hogy legyen több tizezer picurka tulajdonos. Hogy utána lehessen rájuk hivatkozva támadni a várható jogos visszaszerzést hogy jaj szegény kisemberek buknak rajta.
.
Azért az nem járja hogy 100 milliárdok amiket kiloptak most már maradjanak a tolvajoknál mert hát mi lesz azzal a pár ezer kisbefektetővel akik beletettek 1-2 milliárdot összesen. Különsen úgy hogy sokuk pontosan tudta hogy mibe száll be. Hogy Lölö cégeit állami pénzzel és jogszabályokkal tolták és pont ezért szálltak bele. Azok akiket tényleg sajnálni lehet azokat meg pont ezek a tolvajok csapták be. Rájuk lehetne inkább mérgesnek lenni nem a kormányra aki most visza akarja venni amit elloptak a közösből illetve megszünteti majd a speciális támogatásokat és jogszabályokat amiket lölöék élveztek.
offshort
offshort 2026. 05. 19. 13:08
Előzmény: #210568  Sehmet
"Már többször leírtam, hogy a jogszabályok betartása a jogállam elsődleges kritériuma" 

igen, 
ezt akkor kellene/illene betartani 
ha az elmult 16 évben NEM tapostátok volna páros lábbal a jogállami kitételeket és a demokráciát!  
.  
"Megjegyzem, 1988.-tól folyt az általad "lopásnak" nevezett nemzeti vagyon lenyúlása, kezdve a spontán privatizációtól a '90 utáni privatizációig, amikor fillérekért lehetett a nemzeti vagyonból milliárdokat venni!" 

támogatom hogy azokban az ügyekben is vizsgálódjanak! habár ezt is előbb kellett volna! 

hagyjad már ezt a kunbéla dumát! 
most már próbáltok a demokrácia, jogállam meg véleményszabadság mögé bújni! 
azon dolgok mögé, amiket a 16 évetek alatt páros lábbal tapostatok! 
valami tartást meg gerinces viselkedést próbáljatok már magatokra erőltetni! 
xy2003 2026. 05. 19. 13:02
Előzmény: #210574  csendben

nekem nincs opusom csak együtt tudok érezni azokkal akiknek van (vagy 4ig) és nem kárörvendek az esésén ahogy itt sokan tették/teszik.
mert a legnagyobbat ezen a kicsik szívnak...
csendben 2026. 05. 19. 12:57
Előzmény: #210571  xy2003
Pereld be viktort,lölőt....
csendben 2026. 05. 19. 12:56
Előzmény: #210566  Shortelek
Mit is mondott viktor:Törvény kell? Írunk egyet.
Sehmet
Sehmet 2026. 05. 19. 12:55
Előzmény: #210564  gazmber
Tölgyessy egészen másról beszélt. Az nem olyan bonyolult, hogy mit kell vagy kellene csinálni, de az már annál inkább, hogy azt hogyan kellene tenni, hogy a jogállami feltéteknek megfeleljen, mert különben marad a zárolt vagyon az EU-ban, ezt az EB világosan elmondta a jelenlegi kormánynak! 
xy2003 2026. 05. 19. 12:54
Előzmény: #210565  gazmber
és a részvényeseket az állam kárpótolja vagy maradna ugyan így a tőzsdén az opus?
csendben 2026. 05. 19. 12:53
Előzmény: #210568  Sehmet
"Tanácsköztársaság": nem lógsz ki a sorból! :-)
Sehmet
Sehmet 2026. 05. 19. 12:52
Előzmény: #210566  Shortelek
Tőled mást nem is várnék, kis "demokrata"! :)
Sehmet
Sehmet 2026. 05. 19. 12:50
Előzmény: #210567  offshort

A szerinted "rendkívüli helyzet" nem rendkívüli, hacsak nem akarod visszahozni a Tanácsköztársasági statáriális eljárásait. Már többször leírtam, hogy a jogszabályok betartása a jogállam elsődleges kritériuma. Megjegyzem, 1988.-tól folyt az általad "lopásnak" nevezett nemzeti vagyon lenyúlása, kezdve a spontán privatizációtól a '90 utáni privatizációig, amikor fillérekért lehetett a nemzeti vagyonból milliárdokat venni! 
.
Büntetőeljárás nélkül nincs lakhelyelhagyási tilalom, nincs előzetes letartóztatás, nincs zár alá vétele a vagyonnak egy jogállamban. Ezt egyszerűen képtelen vagy megérteni! Nem te határozod meg, hogy mi a "rendkívüli helyzet", hanem az Alaptörvény, de az sem engedi az önkényt. A rendeleti kormányzás is alaptörvényi szabályozású, ahhoz megfelelő helyzetnek kell fennállni, és az akkor hozott rendeletek is csak a rendkívüli helyzettel kapcsolatosak lehetnek, a büntetőjogra szinte nem is vonatkoznak, és ezeket a rendeleteket is jóvá kell hagyni az országgyűlésnek, stb. 
.
Még szerencse, hogy nem te nyerted meg a választást, mert akkor olyan diktatúrát vezetnél be, amitől, Kun Béla, Szamuely Tibor, Rákosi Mátyás, Péter Gábor, stb. is megnyalná mind a tíz ujját! :) 
offshort
offshort 2026. 05. 19. 12:00
Előzmény: #210560  Sehmet
az a jó hogy Te úgy gondolod hogy én nem értem, 
én meg úgy gondolom hogy Te nem érted! :)) 

a jogászkodással kapcsolatos lépéseket biztos jobban ismered mint egy átlagpolgár, 
viszont MP/tisza helyébe legalább megpróbáltam volna megtenni az első lépéseket, 
akár még a választások elött is! 
rendkívüli helyzetek rendkivűli válaszokat igényelnek! 
az utóbbi 16 év korrupciós ügyeit, korrupciólopásait nyugodtan lehet rendkívüli helyzetnek itélni! 
ráadásul rendeleti kormányzást örököltek, ennek keretében valószínű hogy lehetett volna találni megoldást, 
hogy a legfőbb érintettek (ahhh, már ezredszer írom le ezek nevét) 
lölö+orbán, mato, rogán, tiborc .... stb NE hagyhassák el az országot, 
és jegelve legyenek a vagyonelemeik! 
aztán, mintahogy mindegyikük azt hangoztattja h kész a vizsgálatok elé állni, 
akkor várják ki a vizsgálatok végét és ha sikerül tisztázni magukat, akkor távozhatnak szabadon
minden "vagyonukkal"! 
ja tudom ..... most majd az ártatlanság vélelmével jössz! :))) 
itt ezeknél a rendkívüli ügyeknél ezen fordítani illene! 
Shortelek 2026. 05. 19. 11:44

"Bizony, azt már korábban megírtam, hogy felelősségre vonni mindenkit csak jogi alapon lehet,"
Igen, jogi alapon rögtöniítélettel basznám börtönbe a sok szemetet, tolvajt, gennyládát.
gazmber 2026. 05. 19. 11:39
Előzmény: #210564  gazmber
a 'lölő' meg mehetne vissza gázszerelőnek 'oszt jónapot' ☺
gazmber 2026. 05. 19. 11:37

a nem épp Tisza-párti Tölgyessy szerint nem kell cicózni pl.
"arról beszélt, hogy szerinte a Mészáros-cégbirodalmat közvagyonba kellene visszavenni. Ez radikálisabb út, de hatékonyabb lehet, mint a hosszú, évekig tartó perek, vizsgálatok...." "oszt jónapot" ☺ szvsz 
maxwax
maxwax 2026. 05. 19. 09:51
Most, hogy bizonyos részei nyilvánosak a kegyelmi aktáknak, hogy MP beszélt róluk reggel, azért felmerül bennem néhány kérdés: Milyen kapcsolata volt orbánéknak Budaházyékkal, hogy pikk-pakk kegyelmet kaptak? Milyen kapcsolat van a mihamo és a fidesz között? Mi alapján tudta se perc alatt elintézni a kegyelmeket Gaudi-Nagy Tamás?
ronaldinyo 2026. 05. 19. 09:46
látom orbánnál de magyarnál is fujják a chemtrail-t szánalmas-és atöbbiről nem is beszélve és itt még az Igazságról szo sincs.cirkuszt és kenyeret igaz róma? babilon összedőlt a fenevad-már alig várom.sátánisták a gyomok-kiirtandók.a többi meg hagyjuk is azokat imádják-lucifer vezetésével aki az antikrisztus.
bigyula 2026. 05. 19. 09:30
Lehet vigyorogni Császár Dániel estleges jelölésén, de ugye bennfentes volt, így tudja, hova kell nyúlni.
.
A védtelen kishalak pedig nagyobb eséllyel visznek el a nagyobbakhoz, mivel relatíve sokkal nagyobb a vesztenivalójuk.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek