Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
totoro
totoro 2026. 04. 07. 08:28
Előzmény: #205137  bronz
Szerintem ez a legfontosabb mondat belőle, és ezért kell mindenáron buknia az Orbán kormánynak:
"Hosszú távon – ha visszanézünk 10–15 évre – látszik, hogy Magyarországon lényegében nem volt érdemi termelékenységnövekedés, kisebb volt, mint bárhol máshol az EU-ban. Ennek oka sok esetben a versenyhiány. Ha nincs elég verseny, nincs termelékenységnövekedés, ebből nincs GDP-növekedés, jövedelemnövekedés, elszegényedés következik."
zsoca89 2026. 04. 07. 08:26
Előzmény: #205137  bronz
De nem ám!
Debrecen alpolgármestere egy hangfelvételen ecseteli, hogy milyen módon és miért segíti a Jobbik kampányát.  https://www.facebook.com/tisza.hajdubiharmegye.01oevk/videos/amit-debrecenben-mindenki-sejtett-azt-most-barcsa-lajos-mes%C3%A9li-el-nek%C3%BCnk-hallgas/4041995842765436/
szieszta 2026. 04. 07. 08:25
Azt nem gondoltam volna, hogy a magyar társadalom ennyire megosztott lett a politikai hovatartozás alapján.
Mikor elindult a "jugoszláviai" háború, értetlenül néztem, hogy családon belül is  milyen ellentétek bontakoztak ki, voltak családok, akik a hovatartozás miatt szétestek. Akik korábban egy asztalnál ünnepeltek, egymást lőtték.
Én mindig megpróbálok úgy viselkedni, hogy ne legyen duzzogás, összetűzés. Inkább hallgatok, ha látom a másik nagyon meg van győződve az igazáról, még akkor is, ha nekem teljesen más a véleményem.
Nagyon jó barátommal vagyok így, akinek most már megéri fideszesnek lenni. Látszik a viselkedésén is. Korábban egy szó nem esett  a politikáról,  most meg minden egyes találkozásunkkor előjön. Már nagyon nyomasztó, inkább hanyagolom a társaságát, ne menjen ez a barátságunk rovására.
Az ember alapjából nem ilyen. Kell felbújtó, aki megmérgezi az emberi kapcsolatokat.
A fidesz kampánya pontosan erre épül. Félelemben tartja birkáit és ott van orbán, a megmentő. Aki nincs velünk, az ellenünk van.
Azt még nem tudom, mennyire jó  a tisza választás, de azt látom, hogy a fidesz biztosan nem az. Minden a lopásnak van alárendelve, persze dobnak alamizsnát a népnek, de végül minden a csókosok gazdagodását eredményezi.
Kapitányt még korábban kitüntették, amint nincs velük, azonnal indul a lejáratás.
Romulusszal ugyan így akartak elbánni.
totoro
totoro 2026. 04. 07. 07:58
Előzmény: #205135  sosehalunkmeg
Így van. Ha mindegyikünk körbenéz a családban és baráti körben, és összeszedi azokat az embereket akik amúgy lusták elmenni, akkor nem lehet gond, mert fordítva még a halottak is el lesznek rángatva szavazni, az tuti.
sosehalunkmeg 2026. 04. 07. 07:52
5 nap. És egy nyugodtabb napra ébredünk. Mindenki menjen el szavazni.
bronz 2026. 04. 07. 07:47
5 nap, ami idő alatt a pedofilmosdató Fidesz-KDNP minden aljasságot be fog vetni, hogy beszarassa azokat, akik még hisznek nekik és a félelemre játszva maga felé billentse a billegőket.
A kamu szerb akció nem jött be, pedig a show műsor megvolt hozzá 2 helikopterrel rengeteg közpénzt elégetve.
Nem veszik észre, hogy már SENKI nem hisz nekik, akiknek van egy csepp esze.
maxwax
maxwax 2026. 04. 07. 07:36
Szép jó reggelt mindenkinek! Már csak  ÖTÖT kell aludnunk és mehetünk szavazni. A szavazás vége pedig az kel legyen, hogy leváltjuk orbánt és a mocskos 16 évének végére érünk. 5 nap!
________
________ 2026. 04. 07. 07:28
Előzmény: #205117  ________
bronz 2026. 04. 07. 07:12
Bruti a Kutyapártról:
"Érdekes milyen dolgokat hoz az élet hajnal kettőkor.
Egy üzenet hatására, most fejeztem be az Ebek Ura c. dokumentumfilmet, ami a Magyar Kétfarkú Kutya Pártról szól. Igazából nem akartam megnézni, hisz úgy voltam vele, hogy lassan két éve (az emlékezetes EP vita és választás után én lezártam velük minden kapcsolatot, már nincs mit hozzáfűznöm. Egyébként nem volt nehéz szakítás, hisz annak ellenére, hogy sokan azonosítottak velük, debreceniként mindig távol voltam tőlük, ők is külsősként kezeltek, kicsit ki is lógtam onnan, így sosem láttam bele a dolgaikba. De ahogy elnézem, sok ott dolgozó sem...
Volt, hogy évekig nem beszéltünk, majd egyszer csak kértek tőlem valami vicces, kreatív anyagot, vagy én találtam ki valamit (MTVA 5 perc telefonálás), amit nagy lelkesedéssel megcsináltam, hisz úgy éreztem, hogy egy Fidesz által leuralt beteg politikában, van helye a humornak és sok embernek segítek ezzel, meg nem utolsó sorban  magamnak is. Időnként felvetették, hogy mi lenne, ha indulnánk egy vicces kampánnyal itt-ott, az esélytelenek nyugalmával. Természetesen teljesen ingyen segítettem, a fizetségem egy "köszi" volt, vagy sokszor még az sem (pl. a EP választások után egyszerűen ignoráltak), de nem érdekelt, mert magam miatt, a lelkiismeretem megnyugtatásáért csináltam ezeket a dolgokat és nem a köszönetért. Aztán az EP vitán meg már tudtam, hogy ez az utolsó szereplésem náluk, mert másfelé visz az utam, hisz végre megjelent egy olyan párt a politikában, aminek tényleg van esélye a rendszerváltásra.
De most ezt a filmet nézve, itt éjjel 2-kor gépelem ezeket a sorokat és mondhatom, hogy igazán megdöbbentem. Hisz ezt az arcát nem ismerem a pártnak. Hozzáteszem, a filmben nyilatkozókat sem ismerem, vagy csak felületesen, de amiket állítanak az összezavar. Kicsit úgy érzem magam, mint az egyszeri fideszes, akinek napról-napra meg kell küzdenie a kognitív disszonanciával, mert az eddigi elképzelései nem esnek egybe a valósággal. Ha ezek a vádak igazak (és itt nagyon fontos, hogy bizonyítást nyerjenek), akkor nagyon elszomorodom, mert ez az egész egy igazán vicces és hasznos ügynek indult. Láttam, hogy mennyi jó dolog született általuk, hátrányos helyzetű gyerekeknek iskolarádió, sérült gyermekeknek terápiás lovaglás, iskolába napelem, Balatonon közösségi móló, passzivista ezrek ingyen munkája, buszmegállók, könyvtár és sorolhatnám reggelig. Ez a sok eredmény, egyben megerősít, hogy nem volt hiába az a rengeteg munka, amit a sok lelkes ember beletett ebbe a pártba, csak azért, mert hittek az ügyben és helyesnek gondolták, hisz azok az eredmények ott, akkor valódiak voltak. És most is azok. 
Videó link az első hozzászólásban, és a korrektség kedvéért a párt válaszát is odateszem. Mindenki döntsön maga."
wgl 2026. 04. 07. 06:47
sasa44 2026. 04. 07. 06:42
Előzmény: #205127  sasa44
A 2022-es 2/3-ad is miattuk lett meg a fidesznek. 
Hányinger az egész...
sasa44 2026. 04. 07. 06:38
Előzmény: #205111  bronz
"Az ebek ura" !  Doku film a Kutyapártról.
Tegnap este néztem és nem hittem a szememnek. 
Azt ajánlom, mindenki sürgősen nézze meg. /youtube: új 4K /
Kovács Gergely becsicskult a pénzért Tiborcznak, meg a fidesznek. 
Hatalmas árulás!  Most már értem, hogy Bruti miért lépett ki.
Jó érzésű ember ezek után nem szavazhat a Kutyákra!
Kovácsból tényleg kutya lett, az is a legrosszabb fajtából. Aljasság a köbön...
sityaki 2026. 04. 06. 23:42
A szabadság ára youtube.com / watch?v=o4TCmwbMe3UE
Első riportunk és egyben első találkozásunk Jagával, amikor még azon vívódott, hogy kire húzza az ikszet.
Jagát itt tudod támogatni: 4fund.com/hu/x3mmea
_Sigorszky
_Sigorszky 2026. 04. 06. 23:17
" Nyíltan bevallotta az ukrán aranykonvoj szállítóit védő ügyvéd, hogy tiszás
– Kapcsolatom annyi van a Tisza Párttal, hogy több tízezredmagammal én is önkéntes vagyok, például szavazatszámláló leszek a választáson. Ha ez számít, akkor nyugodtan elkönyvelhetnek tiszásnak – jelentette ki a 444-nek adott Interjúban Laczó Adrienn. Az ukrán aranykonvojt védő ügyvéd ezzel nyíltan bevallotta, hogy önkéntesként dolgozik Magyar Péter győzelméért, tehát tiszás aktivista. Nem meglepő ugyanakkor, hogy ilyen kitartóan képviseli az ukránokat Laczó, hiszen nemrégiben kiderült: 
Magyar Péteréknek is juthatott a szállítmányból. " 
Mi van? A Mandiner és a Magyar Nemzet terjeszti ezt, az van! Nem kicsit gyomorforgató, amit a fidesz csahosai megengednek maguknak....
Borisz 2026. 04. 06. 22:08
Előzmény: #205119  gazmber
tízpontos meglátás!   :-)))
szieszta 2026. 04. 06. 22:01
Előzmény: #205116  gazmber

Én azt hallottam, hogy Egerszalókon is fogy a látványos sóhegy, mert a lölö tulajdonában lévő Salaris szálló elviszi a vizet.
https://24.hu/belfold/2018/10/16/saliris-egerszalok-gyogyfurdo-meszaros-lorinc-tb-kartya/
Bpali2 2026. 04. 06. 22:00
Előzmény: #205120  Bpali2
Ezek azt hiszik ha most nyernek megúszták .. pedig nem 😂😂

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek