Es ehhez is mit kellett izzadnia a KSHnak,meg mindenkinek...gyakorlatilag Szijjas fele alvassegito gepen van a gazdasag regota. Ide vezetett az EU tamogatasanak ellopasa es rossz felhasznalasa. Ez egyertelmuen a fidesz bűne.
Gondolom, olvastátok: "Tavaly a negyedik negyedévben a magyar gazdaság teljesítménye 0,2%-kal
haladta meg az előző negyedévit. Előzetesen az elemzők 0,4%-os bővülésre
számítottak, vagyis az eredmény elmarad várakozásoktól. A teljes
2025-ös teljesítmény szerény 0,3 százalékos bővülésre volt elég, ami még
a vérszegény 2024-es GDP-növekedést is alulmúlja." Köszönöm, de nekem az ilyen repülőrajtokból elég! https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260130/itt-a-friss-gdp-adat-ismet-csalodast-okozott-a-magyar-gazdasag-814498
Az a baj, hogy a romák nem ennyire sértődékenyek. Kapnak CBA-s vásárlási utalványt és arra húzzák be az X-et, aki fizet. Ráadásul náluk még él a vajda rendszer, amit parancsol a vajda, azt úgy csinálják. Van egy cigány ismerősöm, sokat mesélt a cigány szokásokról. Az biztos, hogy ők lenézik a fehér embert, a parasztot, mert csak munkából tud megélni. Bezzeg sok cigány egy percet sem dolgozott életében és valahogy elvan. Nekik a munka szégyen, a többiek kiröhögik, ha valamelyik ásót vesz a kezébe. Menni kell segélyért, kigyúrni, hogy eltartsuk őket. Fel is voltam háborodva, mikor a családi pótlék igénylése miatt engem kidobtak, mert rossz igazolást vittem. Menjek, hozzak újat! Előttem a cigánynak nem is volt igazolása, de a hivatalnok elintézte. Csak nehogy még egyszer bejöjjön az egész család, zajongani, büdösíteni.
A teljesen független Németh Sándor - féle ATV reggel 10 percig beszeltette ezt a szerencsetlen beépített fityeszes ügynököt, Csercsa Balázst. Szerencsétlen ember, saját maga mondta, hogy a posztjahoz erkezett pozitív hozzászólások miatt lett áruló, Judás....:-) Van ilyen, az emberi butaság végtelen, mint az Univerzum.
Szerintem meg már azon dolgoznak, hogy ezt a cigányozást valahogy rákenjék MP-re. Forint milliárdokból megpróbálják majd elhitetni, hogy ott valójában MP volt, ő mondta, hogy a cigányok csak a szaros vécépucolásra jók. Ekkora hazugságot csak a fidesztől lehet hallani. A cigányok arra sem jók, az biztos, csak ezt közszereplő nem ejtheti ki a száján. Biztosan van kivétel, de én még olyannal nem találkoztam esetleg egy egy cigányzenész. Egyik ingatlanomban ilyen félcigányok laknak. Azért vállaltam be őket, mert az ismerősöm azt mondta, ez a család dolgos. Amúgy az ingatlan sem kacsalábon forgó kastély, nem akartam pénzt beletenni, így én sem válogathatok. Csak fizessenek. Na lassan lebontják.Nem tudom, hogyan csinálják, de még a fű is eltűnt az udvarról. Azt már meg sem merem nézni, hogy meg van e még a fakazán, amit korábban azért szereltettem, hogy tudjanak spórolni. Aztán leköttettem, mert ígéretük ellenére (csak fával fognak tüzelni, tudnak szerezni raklapokat), olyan szeméttel tüzeltek, hogy még a műholdfelvételen is lehetett látni a koromfekete füstöt. :-) Azt is tudjuk, hogy orbánban is van vonó, így ne csodálkozzunk, hogy életében egy percet sem dolgozott. Megy a lopás, csalás, hazudozás. Mintha az albérlőimet látnám. Ígérgetni tökéletesen tudnak.
Nna! Már a Reuters is beavatkozik! KOMMENTEK! https://www.reddit.com/r/hungary/comments/1qqjynz/l%C3%A1z%C3%A1r_szerint_m%C3%A1r_a_reuters_is_beavatkozik_a/ "Serious_Pain6978•10h ago Edited 10h ago Pezsgő behűtve Top 1% Commenter Kiadták nekik, hogy az új narratíva: mindenki beavatkozik a választásokba. Persze Trump, Meloni meg egyéb cpacos fostarisznya ténylegesen beleszól a választásokba, orbánt segítve. Minden más fikció. Élesen látszik, mikor fordult át a kampány. Most ezt kell mondogatniuk egy hete mint a papagájoknak. Ez a végjáték. Ezt már csak azért találta ki a Tóni, mert nem tudnak nyerni. De ez sem fog sikerülni, csak még nagyobb madarat csinálnak magukból."
"Szerdán a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete kimondta, hogy a kormányközeli Indexen novemberben bemutatott, a Tisza Párt állítólagos gazdaságpolitikai terveit tartalmazó 600 oldalas dokumentum valójában nem köthető a Tiszához – közölte Facebook-bejegyzésében Magyar Péter, a párt elnöke.Magyar szerint ezzel „végképp összeomlott Orbán Viktor és a Fidesz teljes kampánya”, és már a bíróság is kimondta, hogy teljes egészében hazugság az az áldokumentum, amiről hónapok óta állítják, hogy az a Tisza adócsomagját tartalmazza. „A bíróság kimondta, hogy ehhez a 600 oldalhoz a Tisza Pártnak semmi köze, és abból semmilyen következtetést nem lehet levonni a Tisza gazdaságpolitikai programjára” – tette hozzá a párt elnöke." Na akkor mostantól ezt annyiszor másolom be, ahányszor hazudoztak itt a fórumon a PedoFidesz média képviselői + ahányszor láttam a hazug PedoFidesz plakátokat az utak mentén. Fellebeztek már PedoFidesz-ék?
Óriásit hibázott Lázár, ilyen nagyot még sose. Kicsit helyrebillent a világ rendje, kiderült, hogy valójában mit gondol a Fidesz a romákról. Régebben "csak" a szegényekről mondta el a véleményét: "akinek nincs semmije, az annyit is ér". Még ez utóbbit is be kellene illeszteni a Tisza hangosbemondós akciójába. Hagy tudják meg a Fidesz szavazók, mit is gondol valójában róluk a Fidesz.
En speciel orulok neki,de ez szemelyes erdek csupan. A kurva magas kamatkiadas hatalmas teher,ami az elcseszett es nem letezo gazd. politika eredmenye. Mondjuk ha nem kamatra menne,akkor meg ellopnak,szoval mindegy.
Kinek jó ez az erős forint? Van egy olyan érzásem, hogy az MNB kifosztása nem ért véget Matolcsyval... Ha ezeknek menni kell, menni fog velük a kassza is, sőt, már rég úton is van. Az ország meg itt marad a csupasz seggével, Orbán hogy is bánná azt!? Cáfoljatok meg!
Sehmet nem sajátmagáról beszélt? Aki belement egy IT harcba és azt se tudja az mit jelent? :) Vagy amikor próbálja bizonyítani hogy megy neki a matek aztán kiderül hogy mégsem :)
A mai gyöngyösi lázár performanszáról készült egyik videó alatti - szerintem top - komment: "Mégis mit várt Lézerjani? Meleg hógolyót? Jó hogy a budikefét nem dugták fel neki"
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!