Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety péntek, 08:48
Előzmény: #197918  maxwax
Es ehhez is mit kellett izzadnia a KSHnak,meg mindenkinek...gyakorlatilag Szijjas fele alvassegito gepen van a gazdasag regota. Ide vezetett az EU tamogatasanak ellopasa es rossz felhasznalasa. Ez egyertelmuen a fidesz bűne. 
bronz péntek, 08:46
Előzmény: #197918  maxwax
Lehet szavazni áprilisban a további döglődésre vagy lesz valami más.
Jó sikerült a pedofilfidesz repülőrajt.
maxwax
maxwax péntek, 08:41
Gondolom, olvastátok: "Tavaly a negyedik negyedévben a magyar gazdaság teljesítménye 0,2%-kal haladta meg az előző negyedévit. Előzetesen az elemzők 0,4%-os bővülésre számítottak, vagyis az eredmény elmarad várakozásoktól. A teljes 2025-ös teljesítmény szerény 0,3 százalékos bővülésre volt elég, ami még a vérszegény 2024-es GDP-növekedést is alulmúlja."
Köszönöm, de nekem az ilyen repülőrajtokból elég!
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260130/itt-a-friss-gdp-adat-ismet-csalodast-okozott-a-magyar-gazdasag-814498
________
________ péntek, 08:40
Előzmény: #197916  szieszta
https://index.hu/belfold/2026/01/30/orban-viktor-kossuth-radio-interju-rezsicsokkentes-gazdasag-europai-unio-ukrajna-haboru-nyugdij/
.
nagyvezér kb. 10 éve ugyanazt a semmit fújja, reggel délben, este
.
a hívek mikor unják már meg...
szieszta péntek, 08:12
Előzmény: #197913  badsector1

Az a baj, hogy a romák nem ennyire sértődékenyek. Kapnak CBA-s vásárlási utalványt és arra húzzák be az X-et, aki fizet. Ráadásul náluk még él a vajda rendszer, amit parancsol a vajda, azt úgy csinálják.
Van egy cigány ismerősöm, sokat mesélt a cigány szokásokról.
Az biztos, hogy ők lenézik  a fehér embert, a parasztot, mert csak munkából tud megélni. Bezzeg sok cigány egy percet sem dolgozott életében és valahogy elvan. Nekik a munka szégyen, a többiek kiröhögik, ha valamelyik ásót vesz a kezébe. Menni kell segélyért, kigyúrni, hogy eltartsuk őket.
Fel is voltam háborodva, mikor a családi pótlék igénylése miatt engem kidobtak, mert rossz igazolást vittem. Menjek, hozzak újat! Előttem a cigánynak nem is volt igazolása, de  a hivatalnok elintézte. Csak nehogy még egyszer bejöjjön az egész család, zajongani, büdösíteni.
Heisenberg
Heisenberg péntek, 08:11
A teljesen független Németh Sándor - féle ATV reggel 10 percig beszeltette ezt a szerencsetlen beépített fityeszes ügynököt, Csercsa Balázst.
Szerencsétlen ember, saját maga mondta, hogy a posztjahoz erkezett pozitív hozzászólások miatt lett áruló, Judás....:-)
 Van ilyen, az emberi butaság végtelen, mint az Univerzum.
szieszta péntek, 07:50
Előzmény: #197909  Istvan78

Szerintem meg már azon dolgoznak, hogy ezt a cigányozást valahogy rákenjék MP-re. Forint milliárdokból megpróbálják majd elhitetni, hogy ott valójában MP volt, ő mondta, hogy a cigányok csak a szaros vécépucolásra jók.
Ekkora hazugságot  csak a fidesztől lehet hallani. A cigányok arra sem jók, az biztos, csak ezt közszereplő nem ejtheti ki a száján. 
Biztosan van kivétel, de én még olyannal nem találkoztam esetleg egy egy cigányzenész.
Egyik ingatlanomban ilyen félcigányok laknak. Azért vállaltam be őket, mert az ismerősöm azt mondta, ez a család dolgos. Amúgy az ingatlan sem kacsalábon forgó kastély, nem akartam pénzt beletenni, így én sem válogathatok. Csak fizessenek. Na lassan lebontják.Nem tudom, hogyan csinálják, de még a fű is eltűnt az udvarról. Azt már meg sem merem nézni, hogy meg van e még a fakazán, amit korábban azért szereltettem, hogy tudjanak spórolni. Aztán leköttettem, mert ígéretük ellenére (csak fával fognak tüzelni, tudnak szerezni raklapokat), olyan szeméttel tüzeltek, hogy még a műholdfelvételen is lehetett látni a koromfekete füstöt. :-)
Azt is tudjuk, hogy orbánban is van vonó, így ne csodálkozzunk, hogy életében egy percet sem dolgozott. Megy a lopás, csalás, hazudozás. Mintha az albérlőimet látnám. Ígérgetni tökéletesen tudnak.
badsector1
badsector1 péntek, 07:39
Előzmény: #197906  _Sigorszky
Itt a fideszes romaszavazatok jó resze fog átmenni a tiszához.
wgl péntek, 07:23
Nna!
Már a Reuters is beavatkozik!
KOMMENTEK!
 https://www.reddit.com/r/hungary/comments/1qqjynz/l%C3%A1z%C3%A1r_szerint_m%C3%A1r_a_reuters_is_beavatkozik_a/
"Serious_Pain697810h ago
Edited 10h ago
Pezsgő behűtve Top 1% Commenter
Kiadták nekik, hogy az új narratíva: mindenki beavatkozik a választásokba.
 Persze Trump, Meloni meg egyéb cpacos fostarisznya ténylegesen beleszól a választásokba, orbánt segítve. Minden más fikció. Élesen látszik, mikor fordult át a kampány. 
Most ezt kell mondogatniuk egy hete mint a papagájoknak. Ez a végjáték. 
Ezt már csak azért találta ki a Tóni, mert nem tudnak nyerni. 
De ez sem fog sikerülni, csak még nagyobb madarat csinálnak magukból."
user01
user01 péntek, 07:18
https://444.hu/2026/01/30/megtalaltuk-a-trollfarmot-ahonnan-alprofilok-szazaval-ontjak-a-fideszes-kommenteket-a-facebookon
"Elemzésünk szerint ők felelősek a január 8-i kormányzati Facebook-poszt alatti hozzászólások több mint egyharmadáért."

Közpénztolvajlás. Élősködők. 

https://assets.4cdn.hu/kraken/8IYaUGwzeLeB1k1v5s-xl.png
"A feketével kiemelt kommentek az általunk azonosított hálózat tagjaitól származnak"
rockmaster péntek, 05:30
"Szerdán a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete kimondta, hogy a kormányközeli Indexen novemberben bemutatott, a Tisza Párt állítólagos gazdaságpolitikai terveit tartalmazó 600 oldalas dokumentum valójában nem köthető a Tiszához – közölte Facebook-bejegyzésében Magyar Péter, a párt elnöke.Magyar szerint ezzel „végképp összeomlott Orbán Viktor és a Fidesz teljes kampánya”, és már a bíróság is kimondta, hogy teljes egészében hazugság az az áldokumentum, amiről hónapok óta állítják, hogy az a Tisza adócsomagját tartalmazza. „A bíróság kimondta, hogy ehhez a 600 oldalhoz a Tisza Pártnak semmi köze, és abból semmilyen következtetést nem lehet levonni a Tisza gazdaságpolitikai programjára” – tette hozzá a párt elnöke."
Na akkor mostantól ezt annyiszor másolom be, ahányszor hazudoztak itt a fórumon a PedoFidesz média képviselői + ahányszor láttam a hazug PedoFidesz plakátokat az utak mentén.
Fellebeztek már PedoFidesz-ék?
Istvan78 csütörtök, 23:46
Óriásit hibázott Lázár, ilyen nagyot még sose. Kicsit helyrebillent a világ rendje, kiderült, hogy valójában mit gondol a Fidesz a romákról. Régebben "csak" a szegényekről mondta el a véleményét: "akinek nincs semmije, az annyit is ér". 
Még ez utóbbit is be kellene illeszteni a Tisza hangosbemondós akciójába.
Hagy tudják meg a Fidesz szavazók, mit is gondol valójában róluk a Fidesz.
babo-lapat csütörtök, 22:54
380huf/euro mióta számít erősnek? :) Én emlékszem 420-ról lement 365-re majd visszament 440-re.
Fsociety
Fsociety csütörtök, 22:47
Előzmény: #197905  _Sigorszky
En speciel orulok neki,de ez szemelyes erdek csupan. A kurva magas kamatkiadas hatalmas teher,ami az elcseszett es nem letezo gazd. politika eredmenye. Mondjuk ha nem kamatra menne,akkor meg ellopnak,szoval mindegy. 
_Sigorszky
_Sigorszky csütörtök, 22:41
Előzmény: #197905  _Sigorszky
A lázár-ügy meg egy hatalmas terelés. Melyik fideszes nem sz.rja le, h mi van a romákkal? Utánuk a vízözön.
_Sigorszky
_Sigorszky csütörtök, 22:38
Kinek jó ez az erős forint? Van egy olyan érzásem, hogy az MNB kifosztása nem ért véget Matolcsyval... Ha ezeknek menni kell, menni fog velük a kassza is, sőt, már rég úton is van. Az ország meg itt marad a csupasz seggével, Orbán hogy is bánná azt!? Cáfoljatok meg!
Fsociety
Fsociety csütörtök, 22:23
Előzmény: #197902  babo-lapat
A fideszes egyik ismerve az onreflexio teljes hianya. 
Fsociety
Fsociety csütörtök, 22:19
Azert vicces lenne,ha lezert kirangatna a felduhodott roma tomeg a batidai kis kutyaolbol..nagyon kihuzta a gyufat a szaros wc dumaval.
babo-lapat csütörtök, 22:18
Előzmény: #197885  Fsociety
Sehmet nem sajátmagáról beszélt? Aki belement egy IT harcba és azt se tudja az mit jelent? :) Vagy amikor próbálja bizonyítani hogy megy neki a matek aztán kiderül hogy mégsem :)
dexter csütörtök, 21:04
A mai gyöngyösi lázár performanszáról készült egyik videó alatti - szerintem top - komment:
"Mégis mit várt Lézerjani? Meleg hógolyót? Jó hogy a budikefét nem dugták fel neki"

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek