Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
https://www.investing.com/indices/germany-30-futures-chart 22840 körül vagyok 0-ban. felírtam magamnak, néha éjszaka is ránézek. erre jó lesz, tehát 22840. Trump ma is okozott egy kis "vip kiszállót" 22730-22850, örüljenek, szemét banda.
a Daxnak rövidesen be kell szakadnia, nem tudom elképzelni hogy nem ez fog történni!!! ez egy elhúzódó olajválság lesz ami csak most indul, európai országok szinte minden téren megérzik majd!
Mindig van fordulás, csak nem mindegy milyen irányba, honnan-meddig. Én a sok kicsi sokra megy elvén haladok, elsősorban longokkal, lehetőleg napon belül.😉
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?