Minden létező gondolatra van már fórum, erre a kb. 80 éves stratégiára pedig még nincs... a value investor a részvényt annak tekinti, ami valójában: üzletrésznek. Eszerint értékeli azt, és diszkontáron vásárol belőle.
szerintem, ha már EU elkezd stabilizálódni, azt a piac kivetitheti Amerikára, mert amit az EUban meg tudnak csinálni a virus ellen, azt amerikában is. igazából azt várnám, hogy US kevésbé legyen balfasz, mint EU
Honvédelmi cégek bővítése, néhány dividend king bővítése. Figyelem a FAANG-ot, ezekből majd vennék idén (MSFT, Gugli, Epül van). Visa, Mastercard, Digital Realty is figyelőn van. Szerintem még megyünk lejjebb, ki tudja, mennyit. Én azt nézem nagyon, hogy a globális napi esetszám növekedés %-ban mikor kezd csökkenni. Az utóbbi 4 nap biztató, ha erre jön még 4-5 megerősítő nap, akkor már kifelé jövünk.
Veszegettetek e valamilyen papírokat az utóbbi napokban? Mi a véleményetek a mai felpattanóról? Szerintem a jövő hét keddig, lehet, hogy lesz egy dinamikusabb emelkedés, de aztán április, új hónap, újabb negyedév, szerintem indul majd a következő borítás. A Sell in may go away igaz lehet idén, csak már februárban kellett volna meglépni... milyen papírok vannak a vételi listátokon? Nekem Visa, McDonalds, Roku, Lufthansa, 1-2 chip papír, talán Coke. Köszi válaszotok!
Sziasztok! Tudnátok nekem tanácsod adni, hogy melyik platformon lehet amerikai részvényeket elérni a legnagyobb számban?! Válaszotokat előre is köszönöm! :)
elég fura, hogy a két világháborúnál is rosszabbnak ítéli meg piac a koronavírust.... Túl voltak húzva a részvények, ez az egyetlen értelmes magyarázat. Mondjuk 30as átlag PE Nasdaq elemeire nem is volt épp szokványos...
a vix future nem akar mozdulni, pedig nagyon szeretnék put-ot nyitni legala´bb 70-en.
Törölt felhasználó2020. 03. 16. 21:45
75-80 közötti VIX-nél igazi Short-Put habzsi-dőzsi volt ma... de még csak a Part 1. Remélhetőleg holnap vagy holnapután ATH-ra megy a VIX, és indulhat a Part 2....;)
Value Investing