Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ennyi még szerintem bőven belefér, vettem 8400 körül (de mehet még nyilván lejjebb is), 600 pontot ment föl év eleje óta. Nincs különösebben nagy forgalom, délutánra a tengerentúli vevők visszahúzhatják, addig az Erste és tsai eljátszanak picit.
Sajnos azt a hazudozást, rágalmazást és cinizmust látva, ami a kurmányinfón megy, még elégedettek is lehetünk a HUF állásával. Tőzsdét vmi miatt most megütötték. R: 8380.
Én most voltam beteg, antibiotikumot kaptam, és mikor hazamentem, láttam hogy Richteres. :) Én se tudom megítélni, hogy ez a hír most mit jelent konkrétan..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.