Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem változott a beszakadás óta a technikai kép, további csorgás van lefelé. Bármikor benne lehet egy felpattanás, de az is tiszavirág életű lehet. Az árfolyam beszorult az 50 napos és 100 napos mozgóátlag közé. Érdemi vételi lehetőség a 7900-8000 forintos zónában lehetséges meglátásom szerint. A következő 2 hétben várnám az árfolyam lokális mélypontját a fenti zónában. Ekkora már napos RSI indikátor is túladott tartományba kerülhet. Innen lehetne majd az árfolyamnak megpróbálkozni újra 8500 fölé kapaszkodnia. https://invst.ly/zxo1n
Itt nincs olyan hogy mindig nyer valaki, itt olyan van, hogy éves szinten megvered-e az állampapírt, minimum 2x-esen. Akkor megéri. Sok futó pozíció ( jó esetben 8-10 ) és megfelelő méret a kockázatkezeléshez. Ha ez így van akkor a -10% a telej tőkére vetítve -1re szelidül. Tedd magad számára élhetővé és komfortossá a kereskedést, és olyan lesz mint egy szimfónia :) imádod majd hallgatni.
Sajnos nem nyertem (még) az a 3nap alatti több mint 10% minusz az én profitomat is vitte, olvashattad hová és miként vártam.... Most olyan -3% körül lehet a csomag, ma nem néztem :) , az igazság, hogy nem is nagyon akarok vele foglalkozni (stoppot nem tudtam rátenni az event brutalitása miatt) és amúgy is befektetési pozi, nem tréder. A másik az már inkább izgat, ott próbálom kihozni a maxot, de ez nem rajtam fog múlni. Láttam egy lehetőséget, megpróbáltam megjátszani, és kiderül. De ez más kategória, mint a másik pakk.
Remélem legalább te nyersz rajta, ha már engem megszopatott orbánc. Nem tudom még mindig, vissza merjem-e venni magam, tuti akkor jelenti be a gyógyszeradó 2.0-át. :(
bocs, ez lemaradt, ez most nem hosszútávú pozíció, csak szigorúan tréd, remélhetőleg nem beragadós, ha bejön "kárpótlásnak" fogom hívni, ha majd visszagondolok rá a jövőben :) ha nem , akkor meg "csalódásnak" :)
jó kérdés :( ha nem verik szét usá-t és daxot, tán az évvégi záróár beállítás segíthet elindítani, onnantól pedig: "aki lemarad kimarad" tözsdepszihó tolhatná 8,5-8,7 köré
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.