Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sokan jövendölnek ath-t, de a nemzetközi helyzet szerintem idén még fokozódik, es ahhoz ath kellene máshol is. 10ezer szép lenne, de én idén abban nem bízom.
Értem, igen, ez lehetséges. Egyébként figyelem a Richtert, de mindenáron nem szállok vissza. Csak akkor veszek, ha látok benne egy év alatt várható 20% megtérülést (állampapír 16% kockázatmentesen).
Ha gyengül a Ft az csak jó neki. Azon kívül nem nőtt, csak kilátást rontottak. Harmadrészt ez már árazva volt, legalábbis én is erre számítottam, mint sokan mások.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.