Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Köszi, tegnap is vettek 27e db-ot 8444 ft/db átlagáron, ennyire nem rángatták meg az árfolyamot ... Na majd látjuk a holnapi közleményt, hogy mennyit vettek ma.
Mi történt itt, hogy 8400-ről 8600-ra felrántották 40.000 db-os vásárlással? Ez az egész napi forgalom fele. Volt valami hír? Vagy csak jött hirtelen a semmiből 1-2 nagyobb vevő?
Grat! De azért óvatosan! (én az adó után kivágtam, még lefelé menet 8420-on, azóta nem mertem újra belevenni, de követem). Mondjuk 8300 alatt srv-t sem vettek nagyon, ahogy láttam, mostanában jött meg a kedvük, hogy tartósan visszapattant a 8000-es szintekről.
Jó napot!-Private Banking friss:--Richter napi: A gyógyszergyártókat érintő új különadó miatt hatalmas réssel esett a papír három hete. Az emelkedő trendet törte korábban, és a nagy ütés után próbál lábra állni. A csökkenő trendvonalat érdemes figyelni. Az enyhe felfele korrekció a 8750-et jelezheti maximum elérhetőnek. A piros csökkenő trendvonal is ott húzódik. Amíg az árfolyam a trendvonal alatt van, addig komolyabb emelkedési potenciál valószínűleg nem fog nyílni újra. A 7813-as természetes szinttől lefele lehet újra túladott. Ellenállások: 9063; 9375. Támaszok: 7813; 7500; 7188.
-Erste:-- Kezdi kiheverni a különadó jelentette
sokkot a Richter és egyre inkább a tényleges, 300 forint körüli
fundamentális hatás kezd beárazódni, ezzel a túlzott piaci reakció
megszűnni látszik. A Richter árfolyama a júliusi és novemberi lokális
csúcsig emelkedett, és most ezzel a 8.490 forintos ellenállással próbál
megbirkózni a részvény. Az MACD közben szintén fordul, bár a vételi
jelzés még odébb van. Támasz és ellenállás szintek
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.