Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha nem is napokon belül de februárban meg kell lennie. Ricsinél néha ajó hír napján is estünk..:_) Richternek idén a 10 K a minimum célára nem is kérdés..
-Eqiutas Heti:-:-Jóváhagyták a Vraylar-t Felidézték, hogy jó hír érkezett a Richter amerikai
partnerétől, az AbbVie-től: egy keddi egészségügyi konferencián
elhangzottak szerint a Vraylar készítményből az Egyesült Államok
Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala, az FDA általi újabb jóváhagyás
hatására a korábbi 4 milliárd dollár helyett 5 milliárd dolláros
árbevételt várnak.
Szia. Én nem azért használok DEMO számlát mert nincs pénzem rá. Én most csak a saját örömömre csináltam. ( van időm melóm miatt ). Kereskedtem nagyobb pénzekkel de a PMÁP és DKJ hozamokkal biztosabb nagyobb nyerőt szakítok jelenleg. Februárban a nyerő egy részét ha látok fantáziát valamiben beleforgatom majd. ( szétterítek a papírok között ). Persze hogy " élesben " több az öröm és az "adrenalin". Ismerem az érzést. Neked sok nyerőt a papírhoz. Szép további hétvégét
Szia. Mint az AW ? ..:) Hmm És társai? Ott mióta üldögélnek ( üldögélsz )az emberek ? 2,5 éve? Hú hogy ment a szöveg 180 vagy 200 Ft meg hasonló. (Kalliwoda és társai hihetetlen számokkal..:) Nem köszönöm. Nekem a tőkém mérete miatt ez így most jó. Neked sok nyerőt a papírokhoz. Nálam csak az OTP, MOL ,Richter. Más a BET " porondon szóba sem jöhet". Már a kormány keze sajna náluk is belerondított de nagyon. Sokan égették a pénzüket ezáltal. UI : a nyereségedet terhelik még a kötés költségek ( ezek is emelkedtek ) és 15 % az állam elvesz a komplett nyerőből. Nálam meg minden ingyenes. ( Államkincstár). Nem szalad semmi sehova. Ha meg igen az sem zavar. https://www.portfolio.hu/uzlet/20230114/mar-a-csokkeno-inflacionak-sem-tudnak-orulni-a-tozsdek-590364
A most lejáró állampapjrokkal 8 % körül tudtál kamatozni (egész évre nem 2 hónapra). Ezt ebben a szar piacban is verte a tőzsde, ha csak nem egy lóra tettél és szerelmes voltál valamelyik papírba... Diverzifikálni, a bukót realizálni, nyerőt futtatni.
Rosszul tetted szerintem is. Pont hogy októbertől volt a jó beszálló. Nekem év elején kellett volna mindent eladni és októberben beszállni csak. Brutális profitom lehetne. Így viszont sajna a tavalyi év elég kuka volt.
pedig az idei évben lehet majd jol keresni, ha normalizálódnak a piacok akkor a profit is csökkenni fog. nehezebb lesz halászgatni. Tanulásra viszont tökéletes ez az időszak. De a demó meg az élet azert teljesen más. Én inkább kevesebb pénzzel de élesben valódi pénzzel kezdtem a tanulást.. Más az érzet..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.