"De a bimbója már a gatyámban van" - hogy a viccet idézzem! Komolyan mondom viszont, hogy itt a BÉTen hosszú távra soha! Itt aki nyer pár Ft-ot bármely részvényen adja el, mert rövid idő múlva olcsóbban visszaveheti. És forgassa a pénzét százszor, ezerszer, de ne higyjen a mesékben, ne ragadjon be semmibe, mert itt nálunk egy dolog a biztos, ez pedig a kiszámíthatatlanság!
- Bokorovics házaspár váratlan háttérbe vonulása; - Várhatóan sok pénz érkezése az EUtól részben a geotermiára; - Idén 12 százalékos esés a jó tavalyi eredmények és a pozitív kilátások ellenére; - NER-MOL - Alteo felvásárlás; - MOL főnöki interjú során konkrétan felmerülő kérdés a Panny felvásárlására vonatkozóan! Nekem gyanús, hogy idegen kézre kerülünk, de a tulajdonosi szerkezet miatt még gondolkodnak Orbán tanácsadói a technikai lebonyolításon.
Egyetértek. Az Alteo felvásárlási bejelentés elött pár nappal is kedélyesen nyilatkozott a cég vezetése , a jővőről meg a tervekről , mintha nem tudták volna, hogy a MOL mire készül... A bejelentés követően 10 %-ot esett a részvény árfolyama.. Pont benne voltam...
van most ez a Chickan Attila es mol fönökös mai portfolio interju....jo fej a portfolio riporter....siman rakerdez, hogy fel akarja-e a vasarolni a MOL a pannergyt :).... (spoiler: "nem!" :))
Én tavaly eladtam 1000 db-ot, házszigetelésbe ment. Szerintem jogos bárkinek kiszállni vagy eladni picit, de talán érdemes megvárni, míg újra lesz srv. Persze addig egy lekör talán kinéz meg 1-2 hét a regenerálódás, de ha nem sürgős, ne most. Aki venne, annak picivel lejjebb már jó. Disclaimer: poziból beszélek, nem adok és veszek tervezetten a következő hónapban.
PANNERGY