Láthatólag sajnos a fidesz pont leszarja a geotermiát (és úgy nagyjából a környezetvédelmet is). Szomorú, hogy ilyen "ünnepségeket" kell rendezni, mert 1PJ-t átlépte a rendszerbe betáplált energiamennyiség. Már régen minden nagyobb és közepes városban ilyen fűtési megoldásnak kellene lennie, és a hétköznap részének kellene lennie ennek a megoldásnak, ehhez képest Orbánék még mindig 10 körömmel az orosz gázhoz ragaszkodnak, és Petike szinte hetente jár az oroszokhoz nyalni.
Nem tudom mivel lehetne ezt valahogy a köztudatba belepaszirozni, hogy mennek itt naponta cikkek, hogy itt meg ott geotermia, itt furtak kezihabverövel valami lukat, aztan bugyog valami, ott van valami masik projekt 10 kuttal langymeleg. Ez meg közep-kelet-europa legnagyobb geotermikus cege es kb az itteni közössegen kivül senki meg csak hallomasbol sem ismeri. (jo meg aki követi a magyar vizilabdabajnoksagot...az is 1 komoly bazis lehet)
Sajnos ez van. Teljesen kivan száradva a BÉT már évek óta. Kicsit megkésve de töredelmesen bevallom a múlthéten én vertem be a árfolyamot amikor eladtam az összes részvényem és ezzel a tranzakcióval be is fejeztem a kereskedést a magyar tőzsdén....
Most növekedésibrészvény lett belőle úgy, hogy 8 éve nincs új projekt. Majd ha jövőre megint nem lesz új projekt akkor újra osztalékrészvény lesz. :))))))
Hogy nem likvid és ez baj, azt már régen előhoztam itt. Kaptam is sok mínuszt az okosoktól. Akkor az volt az ok arra, hogy én hülye vagyok, hogy ez osztalék részvény. Ma aki anno osztalék részvényként tekintett rá, gondolom teljesen más véleményen vannak.
PANNERGY