Lehet. Mint ahogyan az is, ha a Panny csinálta volna most bőven 1500 fölött lennénk. De mivel csak a saját részvény vételével reklámoznak, ezért megyünk 1000 alá.
Attól, hogy ennek annyi pozitív tulajdonsäga van, hogy "nagy" (miben? A kutak számában?!), még nem feltétlenül rentábilis. Olyanba nem kell nekünk belefogni, ami sosem térül meg.
Mondjuk erről a projektről már régen tudtam. Többet híreltek róla, mint a Panny összes megvalósult és működő beruházásáról együttvéve. Érdekeltek vagyunk benne? - Nem! Akkor minek itt ezzel idegesíteni bennünket? Hányszor irkáltam itt régebben, évekkel ezelőtt, hogy a Pannynak keresni kellene a lehetőségeket, növekedni kellene. A fórumozók többsége konszenzusra jutott, hogy nem! A Panny jól van úgy ahogyan van, hosszú távra vették, osztalék részvény lesz. Akkor most mit, kit érdekel, hogy mi valósult meg Szegeden?
Kicsit sarkos ugyan, de elfogadható a meglátásod. Részemről a másik oldalt választom, vagyis megpróbálom kiülni ezt a xarcunamit. A panni csomagot is csak mértékkel csökkentem.
Csak tudod mi a baj?nemcsak ebből kéne kitárazni,hanem a béten forgó papírok 95% ából!viszont ezek a papírok mind akkora bukóval állnak jelenleg,hogy azért nem adja el senki!inkább én úgy látom jelenleg,hogy a serpenyő egyik oldalát az nyomja,hogy lesz e Amerika csőd,és lesz e vilàgháború,a másik oldalt pedig az,hogy bízik az ember abban hogy nem lesz,és megpróbálja kiülni ezt a szart amibe ez a 10-20 senkiházi politikus keverte a világot!Ki melyiket válassza,aszerint kell eljárni!
január vége óta nap-nap után nézzük az alját, a 4 hónap alatt esett 20%-ot. Ez nem lenne baj, de hihetetlen, mennyire nincs bizalom a cég irányába.A nyomorult 2000 db-os saját vételek mellett is már nyáron 1000 alatt lesz az árfolyam. Van papírom, gyűjtögetem már lassan 2 éve, de úgy érzem lassan ki kell tárazni, majd ősszel lehet újra építeni a pozit, kedvezőbb áron.
PANNERGY