en megbocsatok, csak ilyen "forum kezdöknek" alapjan nyilvanvalonak kene szamodra lennie, hogy az en hozzaszolasomnak semmi köze a tiedhez, mert az ki lenne irva, hogy elözmeny a te hozzaszolasod. szoval en nem a tiedre reagaltam, csak a hirek alapjan irtam 1 hirt, mint "uj hozzaszolas"
Már megbocsásson hölgyem/ uram , de én nem kívánok politizálni! Én keresni szeretnék ! Csak annyit mertem írni, hogy szerintem a jó bornak is ajánlatos a jó ajánlás és a jelenlét!
Dk dkja (sorrend variálható) dominált Miskolcon. A nagy derbit is hoznák, akkor akár lehet is valami az általuk sokat hangoztatott nagy geotermikus miskolci panelprogramból
...mert nekik most nagyon draga a villannyal es gázzal való fűtés. Pannynak meg nyomatni kellene az önreklámot, mert ilyen energiaárak mellett szerintem gőzerővel keresi mindenki az alternatív lehetőséget.
Fasza magyar szabályozás. Miközben gennyesre keresik magukat, a gáz-, szén-, es olajkitermelők, kereskedők, a klímabarát, újratermelődő, olcsó geotermikus erőművek nyereségét bekorlátozzák, ezzel egyébkémt elrettentve a többi beruházót is ebben a szektorban. Idióta, dilettáns faszok.
A hatósági ármegállapítás alapja a tény költség + az eszközarányos nyereséghányad. A pannergy költségei nem emelkedtek számottevően, így meglepődnék, ha a hatósági ár lényegesen változna. Audi árképletben lehet gázár index -valamekkora súllyal-, ott lehet növekedés, de az nem nyilvános.
Nem tudom hol található olyan információ, ami a fűtésre használt termálkutak vizének összetételéről szólna. Ugyanakkor az ivásra használt gyógyvizekben/ásványvizekben nem igen van lítium (ez persze nem meglepő, mert a lítiumnak elég erős hatása van az emberi szervezetre).
Ami a hatósági ár kérdéskörét illeti, én idén a lakossági fogyasztók tekintetében nem hiszem, hogy emelésre számíthatunk. Tény, hogy a földgáz ára elszállóban, ezzel szemben viszont a külgaz miniszter épp most örvendezett, hogy mi nagy sikerrel újítottuk meg a hosszútávú szerződésünket, és gyk. olcsóbban fogunk gázt venni, mint eddig, ráadásul jövőre választási év lesz, és a rezsiharc folyamatos téma. Ennek értelmében én nagyon meg lennék lepődve, ha itt jelemtős elmozdulás lenne a tavalyi árhoz képest. Ennek ellenére az árfolyam nagyon szépen alakul, ahogy a számok is, én minden szempontból bizakodó vagyok, az idő, a cég, a klímaszorongás, ez mind olyan tényezők, amik nekünk dolgoznak hosszú távon.
Vessetek a mókusok elé, de - szokásommal ellentétben - talán adnék esélyt rövidesen egy árfolyamugrásnak. Bár én a lassú le-felt természetesebbnek vélném itt, valamiért egy-egy szinten toporgunk míg nem jön egy hír, aztán másik szinten toporgunk. Nekem ez azt mondja, hogy lenne vételi szándék, csak le van fojtva. Azért nagy összegben nem fogadnék erre, de hurrá optimista sose voltam, most adok ennek is esélyt.
Jobban örülnék annak, ha nem a porszívózási lehetőségről beszélnénk már , hanem arról , hogy nagyobbat lépünk feljebb! Ugyebár a jővő a megújuléké ! Jobban is “mutogathatná “ magát a cég!
PANNERGY