Tippelésbe nem mennék bele az egy másik sport..:-), de én úgy kalkulálok, hogy 16,4 m db részvény számmal és 11,7-es peer group EV/EBITDA-t 1654 Ft lehet az új célár.
Elvileg igen, de nekem az jött le a korábbi elemzői kommentárból, hogy összevárja az infókat és talán az október 15 -i termelési jelentés után várható az. Ha korábban lesz az sem gond de én reálisan okt 18-19 re várom.
rohadt olcsoak lettünk, ha ez nem lesz eleg motivacio, hogy minket valasszanak, nalunk kell kapacitasnöveleket ösztönözni, akkor nem tudom (jo nyilvan tudom, ha fogynia kell az orosz gaznak, mert ezt mondtak ki a dacsaban, akkor kell). Mert persze elsö blikkre ranez az ember pl az Alteo erdekeltsegekre, hogy fuu az meg 4-5000ert ad el. De az arres szamit. A mostani gaz- es villany arak mellett, nem tudom elkepzelni, hogy nem nalunk fognak a nagyobb marzsok keletkezni.
Köszönöm, ezt érteni vélem, viszont én abban a hitben voltam, hogy az átvételi ár nem a konkrét termelőre van szabva - pl Miskolcon, ahol ugyanabba a rendszerbe termel be a Pannergy, és a MIHŐ is, ezek szerint ők helyben más-más átvételi árat kapnak, csak mert más az előállítási mód, és annak a költsége? Ezt nem gondoltam, hogy ez teljesen termelőre van szabva, bevallom.
PANNERGY