Én a saját ötletemet írtam le, ami eszembe jutott a cikk olvasása közben. Abban biztos vagyok, hogy amint szükséges, közzétesznek mindent. Szerintem nincs gond a publikációs tevékenységükkel.
Kinek lett volna érdeke, hogy kiemeljék a Pannergy nevét? Jelenleg a Pannergy venni akarja saját magát. Ez azt jelenti, hogy jó, ha nem sokat beszélnek róla. Persze, amikor konkrétum van, akkor a Pannergy eleget tesz a jogszabályi kötelezettségeknek és közzé teszi a megállapodásokat. Ebből tudjuk, hogy nincs semmilyen aláírt megállapodás.
Szerintem semmit. Szerintem azért kezdték el már augusztusban venni a részvényt, mert valami történik a háttérben, ami indokolttá tette, hogy nem várják meg a vásárlással a tavaszt. Azaz lehet, hogy a terv ezen része már az eddigiekkel teljesült. Ahogy írtam, ez magánvélemény :-)
Én jelenleg semmilyen racionális okát nem látom a 750 feletti vételeknek. Részemről teljesen megvagyok elégedve azzal is hogy feljött idáig, azt hittem (írtam is), hogy max 740-ig jön el és ott egymás alá álva adják majd. Szerencsére bőséges a SRV így túlszárnyalta a várakozásaim. A 750 feletti tartományhoz viszont kell majd valami új impulzus.
"Meglátjuk. Ez pár napon belül kiderül, nem hónapokat kell rá várni."
Írtam kedden. Ebből az jött le neked, hogy keddre vártam valamit? Szerdára? Azt írtam, hogy pár napon belül kiderül, és nem hónapok kérdése. Egyelőre azt látni, hogy vannak, akik hajlandóak 750-en, akár alatt is eladni. Semmi gond, tegyék.
A plotinusban konkrétan azt vártam, hogy egyszer, sok-sok hónap múlva eldurran az árfolyam. Nem azt írtam, hogy pár napon belül kiderül, mert az egy más szitu volt.
Egyetértünk amúgy, én is így gondolom, de ettől még sajnos tényszerűen voltam kénytelen megállapítani, hogy szerda-csütörtök elapadt a keddi lendület, elmaradt a folytatás, nem volt most több vételi erő. Izgalmas lesz a folytatás.
Ezt tartom most is. Ahogy ezt is: user01
kedd, 10:21
Előzmény:
bitKain
Szerintem most a Pannergy az egyik olyan részvény, ami nagy lendülettel beindítható. Pl.
a Masterplasnál már bitang összegek kellenének ahhoz, hogy nagyobb
elmozdulást generáljanak. Hacsak eddig nem arról szólt, hogy kiszívták a
részvényeket a piacról (mint annó pl. 4iG), de ebben nem hiszek.
Ellenben a Pannergynél kiszívták a piacról a részvényeket, azaz nem
azért gyűjtötte valaki, hogy majd 20-30%-kal feljebb beöntse.
Meglátjuk. Ez pár napon belül kiderül, nem hónapokat kell rá várni.
Amúgy vicces hogy így osztod az észt, mert pont te voltál aki itt vizionálta a spekarallyt. Nem mintha ezzel baj lenne. user01 kedd, 10:17Előzmény: #159401 bitKain#159403 Nem, nem srv volt. Szerintem egy speka rally készül. De ez magánvélemény. Annak elindításához erőt kell mutatni, azaz ki kell pucolni a könyvet. Ilyenkor sokan azt hiszik, hogy pár 10e db részvény majd elállja az utat. Aztán amikor egy nap megfordul 5-600e db részvény, akkor meg már viccesnek hat, hogy 760-on bent állt 17e db.
De nem én vagyok az, aki egy speka rallyt le akar vezényelni, szóval ez csak az én véleményem.
És? Plotinusban 6.000-en ragadtunk pár hónapra. Igen, vákuum volt 6.000 fölött. Aztán hirtelen lett belőle 40.000. Én türelmes vagyok. Ha azt vártad, hogy ma 800 fölött leszünk, akkor így jártál. Holnap is nap lesz, a cég 750-ig megveszi a részvényeidet.
Ha még vannak olyanok, akik hajlandóak 750-en is eladni, akkor miért kellene tőlük 752-ön venni?
Légy már egy kis türelemmel. Nem azt mondom, hogy trilliózás jön, simán lehet, hogy itt ragadunk, de 1-2 nap után ilyen kijelentések kb. vicc kategóriába esnek.
PANNERGY