Miért ne lenne? 1. Bármikor megtörténhet ott is, ami pl a Masterplastban. 2. Ennek a cégnek az éves értéknövekedése 2,2-2,3 mrd Ft, azaz 17m kintlévő részvényre vetítve 130 Ft/év. Tartósan nem szakadhat el ettől. 3. Egy idő után nagyon nagy lesz a cash állomány a cégben, azaz már csak azért megéri majd felvásárolni, mert azonnal ki is lehet cashelni egy részét. Kizárt, hogy egy bizonyos mérték elérésekor erre az ingyenpénzre ne cuppanjon rá valaki.
Igazad van. Lehet hogy árfolyam szempontból tűnök optimistának, pedig alapvetően EBITDA és Cash állomány szempontból vagyok az. Az árfolyammal az a gond, 750-ig sem volt, a felett meg pláne nem lesz TARTÓS és stabil vételi erő.
már csak fél hónapnyi bizonytalanság van a Q4-ben, ezért egyre biztosabb az ATH hőértékesítés, és szerintem nem kicsit, hanem nagyon látványosan felülteljesítjük az előző éveket :-) a termelési jelentés /valahogy jan 15-e körül/ fogja kimozdítani a 750-es zónából, ha addig nem történik valami extra, amire azért valljuk be, nincs sok esély
addig meg hagy gyűjtögesse csak a cég a lehulló morzsákat :-)
Igen, ki tudod emelni azt a 4-5 részvényt, aminek jól ment, miközben elhallgatod azokat, amelyeknek kevésbé. A Pannergy valahol középen van ez elmúlt időszakban.
Sőt, ha 200 hufos dollárnál vettünk volna 1 centért bitcoint... Tőkeáttéttel :D. De semmi baj, épp ma nyílt ahogy néztem a "vásár után okos a paraszt" topik. Linkeld oda is ;)
Én már 900-nak is örülnék ,akkor már meglenne a 30% (persze az én saját vételemet nézve) és akkor már elégedett lennék,mert ott állnék ahol OTP -be állnék most jelenleg.
Úgy látom ritka rossz döntés volt részemről,hogy ebbe tettem a pénzem. Már minden felpattant, nagyot emelkedett csak pont ez nem. OTP lassan 13ezren, 9700 volt amikor Pannergy részvényt vettem, a Mol meg 1500 körül volt amikor vehettem volna most meg 2100. pff:(
hát én személy szerint nem tudom elképzelni, hogy figyeljetek srácok, itt van Neckarsulm vagy Ingolstadt, tiétek a biznisz, egy német cég sem megfelelőbb erre.
Az Audi nyilatkozata alátámasztja a feltételezésedet. 2030-ig vszleg több együttműködéssel is számolhat a Pannergy. we have been reporting on the use of geothermal energy for the heating needs of the Audi manufacturing facility in Györ, Hungary before, but were not aware of the large part it plays. So the combination of solar and geothermal shows how well technologies can play together in a clean energy supply...By 2030, we want all our production sites to be climate neutral. The use of renewable energies is an important lever for this. https://www.thinkgeoenergy.com/geothermal-heating-elementary-to-audi-car-production-in-hungary/
PANNERGY