Szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy elmaradhat a közgyűlés. Lehet, hogy azért nem emelnek srv-t, mert májustól is napi 8k részvényt vásárolnának. Ha viszont elhalasztják akkor lehet, hogy 2-3 hónapig nem lesz srv.
Ez még hiányzott a Pannynak... amúgy csak 23-tól áll le, szóval még pár napig pörög a fütés, lehet 100 alatt lesz a kiesés, és május vége előtt is újraindulhatna, úgyhogy van remény. Ezek szerint pár % erejéig a Pannyt is érinti a vírus, mondjuk ennek a sokszorosát sikerült esni :(
igen es valoszinüleg (remelhetöleg) azzal szamolunk hogy full megszünik a fütes. Talan valoban ez sem all fent, hogy 1 masodperc alatt 0ra tekernek mindent, hanem valami minimalis fütes egy allo üzemnek is kell.
Tavalyi számokkal ( ezek nem 100%-ig pontosak, kerekítek) és azzal a feltételezéssel hogy a Győrhő és az Audi között 50-50 % -os arányban oszlik meg az értékesítés ( ami szintén csak egy becslés) Győr: március: 110. GJ (Audi leállás miatt kimardhat 25 GJ mivel fél hónapról beszélünk.) április :80 GJ ( kimarhat 40 GJ) Május 70 GJ( kimardhat 35 GJ). Ez összesen kb 100 GJ. Nem kevés, de ennyi az időjárás változásból is adódhat. A teljes éves terv 1680 eGJ. ez kb 6%. Ha ennyivel megúsznánk az még kezelhető.
Miután megnyitottam a számlát, felhívtam az ügyfélszolgálatot és beállították 0,3%-ra a jutalékot. Szerintem érdeklőd meg, hogy áttérhetsz-e online díjcsomagra.
PANNERGY