- Harmatgyenge " vezetőség " 500Ft-on nézi Sz V. az árfolyamot , NEM támasztják srv-vel !!! - pl 3x-os napi db -számmal ! Nincs komunikáció ,hogy hétfőtől hány C-fokon szükséges temperálni az AUDIT ! ............................................................................... Kisbefektetőket lesza....k ! - Kezdek igazat adni a FIAMNAK , Ez nem az a Rv amibe utaznomkéne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem is csak az árfolyam miatt, hanem mert ilyen körülmények közt idén úgysem lehet semmit fejleszteni, bőviteni, nincs mire tartalékolni a pénzt, ami viszont folyamatosan termelődik idén is minimális ágazati kockázatokkal.
Pontosan, ha el akarják költeni, akkor most kéne emelni az srv-t, felnyomnák 700-ra vele az árfolyamot, aztán onnan csoroghatna már srv nélkül, még jók lennénk...
Hát de ez kivételesen baj, hogy a pénz bent marad a kasszában. Ezekben az időkben nem lehet majd elkölteni srv keretében esetleges árfolyamtámasztásra és jön egy (már nem is kell annyira) nagy hal és felvásárolja.... Jóformán casht kap áron alul már lassan
Ez akkor lenne igaz ha teljes, 100%-os karantén lenne, de olyan sose lesz, mert pár munkakörben muszáj dolgozni. Május végéig tuti minden állni fog, de szerintem benn van simán az is, hogy csak augusztusban éled újra a világ.
De legalább nem lesz Vrop sem! :))) Na jó csak vicc volt, bár sokaknak itt ez volt a legnagyobb problémája. De komolyra fordítva, igen, ezt be kell kalkulálni hogy pár hónapig nem lesz. De azért az a pénz nem vész el, bent marad a kasszában.
Gondolod, hogy hónapokig eltarthat a karantén? Mennyi ideig fertőz egy fertőzött? Ha a ez megvan, akkor ez az idő + 1 hétig kell teljes karantént elrendelni, és utána újra mehet mindenki a dolgára. Nem hiszem, hogy ez hónapokig tartana.
Majd meglátjuk. Én nem csodálkoznék rajta, hogy ha a márc. áprilisi hőleadás több lenne, mint korábban. Ha majd otthon ülnek az emberek és akik általában megteszik, azok nem fogják lecsavarni a fűtést, meg több melegvízet fognak használni (pl. amióta én is itthon vagyok megnőt a melegvíz és az áram fogyasztásom), az meg fog látszódni, és ez összeségében lehet több lesz, mint egy gyárcsarnok félfűtésen tartása.
Az az érdekes, ha valahol lejár IG, FB-tag vagy könyvvizsgáló megbízatása, és KGY halasztás miatt nem tudnak újat választani. Akkor mi van? Ha a tőzsdei cégek nem tudják elfogadni a 2019-es beszámolóikat, és nem tudják leadni a május 31-i határidőig, akkor mi van? Lesz dolga a törvényhozóknak a következő hetekben...
PANNERGY