akkor a cikkben megszólaló aegonos alapkezelő szakértő úrnak tudunk is ajánlani egy nagyszerű alternatív energiás céget...ha már záró felsorolásában ez is helyet kapott mint jó lehetőség :)
Van köztünk, aki esetleg nagyon részletekbe menően otthon van a győri és miskolci távhő lefedettségben? Hogy érintettek-e iskola, hotel, (nem élelmiszer)üzlet, irodaház. A miskolci ipari parkban vajon lehetnek már leállások (alapanyaghiány, betegség, szülői hiányzás miatt)
Update: most láttam csak, +10%-ot mentek Trump délutáni megnyilvánulására. Ez szép, de az újabb lekör ezzel még nincsen kizárva, szerintem. Csupán elodázva. Mondjuk momentán az is éppen elég. 😉
Update: most láttam csak, +10%-ot mentek Trump délutáni megnyilvánulására. Ez szép, de az újabb lekör ezzel még nincsen kizárva, szerintem. Csupán elodázva. Mondjuk momentán az is éppen elég. 😉
Én inkább attól tartok, hogy az USA-ban még nem kezdődött el a járvány, és az indexek már, gyakorlatilag, beomlottak. Mi lesz, amikor karantént kell húzniuk valamelyik városuk köré? Ma pihenőnapunk volt, de szerintem nincsen még vége az esésnek. Illetve nem is az eséssel van itt a baj, hanem a shortosokkal, akik minden határon túl generálják. Valahogy ezeket kellene hatékonyan, pl. tiltással, átmenetileg megszüntetni - sokat enyhülne a tőzsdei nyomás.
No comment... Szinte minden részvény összeszedte magát legalább egy kicsit, nekünk sikerült szemérmesen kimaradni ebből... Legalább az Unicum-mal tartunk a mozdulatlanságban, már az is valami. ;)
Mondjuk a felvásárlással kapcsolatban nem gondoltam, hogy ekkora szöges ellentétet bírok képviselni. De 710en ami másnak ezek szerint megváltás lenne, számomra egy katasztrofális lenyúlás.
A mai kecskeméti mercedes bővítés alapján Magyarországon megéri még pár évig működni a német autóiparnak, az Audi nincs veszélyben. A városokban laknak emberek, még karanténban sem akarnak fázni. Ha lecseng ez a fertőzés folytatni kell valahogy a zöldülést (valószínű a tervezett keretekhez képest visszafogottabban), de szerintem akkor is van bennünk fantázia.
Nem hiszem, hogy Európán belül tudnak lenni országok közt komoly különbségek a megúszás tekintetében. Mármint, hogy az arányok jelentősen megborulnának az eddigihez képest. Szar lesz mindenkinek, a helyzetet mentendő a maradék kamatok is vágva lesznek ahol még van. A pénz meg majd keresi a helyét. Az átmeneti alatt én sem heteket hónapokat értettem. De mindig van egy időtáv, amin átmeneti lesz 😉
PANNERGY