Azért most lehet körülnézni, hogy hány ilyen cég van, akinek ilyen backup lehetősége van. És lehet röhögni, mint mindig.. Lesz pár nick aki idejön trollkodni, meg ultimate érv "nézd meg hol van az árfolyam". De egy ilyen mentés után vitathatatlanul előléptünk AZ egyik legvírusállóbb céggé a tőzsdén. A "portékánkra" ugyanakkora a kereslet, a készletünk nem fogy ki, beszállítói lánctól, lebetegedő munkaerőtől nem függünk. Lehet jönni röhögni szokás szerint
Ne haragudj, de pont nem érdekel a véleményed. Én tudom milyen buszon utazom. Ha neked nem tetszik, akkor meg le kell szállni róla és nem telesiránkozni a topikot.
Olvassátok már el még 1x (vagy még sokszor) a 7. pontot: "a hosszú távú részvényesi szerepvállalás ösztönzéséről" Részvényesi ösztönzésről van szó és nem vezetői ösztönzésről. Nekem a "a hosszú távú részvényesi szerepvállalás ösztönzésérő" az osztalék jutott eszembe, hiszen a befektetőket (aka hosszú távú részvényesek) ezzel szokták ösztönözni.
Pont most írta signal2, hogy lehet VROP. De még ha VROP is lesz, akkor sincs baj, csak kérdés, hogy milyen árszint elérése esetén hívhatják le a részvényeket.
hmm, akkor mégis lehet, bár nem egyértelmű a jogszabály. (2) Ha a társaság részvényalapú javadalmazást állapít meg, a javadalmazási politikának - az (1) bekezdésben foglaltakon túl - meg kell határoznia a megszolgálási időszakokat, esetlegesen a megszolgált részvények megtartását, és be kell mutatnia, hogy a részvényalapú javadalmazás miként járul hozzá 16. § (2) bekezdésben foglalt célok megvalósításához.
Király, ez nem VROP, csak egy véleménnyilvánító szavazás arról. Srv felhatalmazás pedig megy tovább, osztalék nem lesz, az nem meglepi. Ezzel igazából nincs gond, csak azt az 1 milliárd srv keretet tényleg költsék el minden évben, és ne csak a felét-harmadát...
PANNERGY