Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch 2024. 12. 27. 23:22
Előzmény: #65399  Zanza2
Számtalan olyan húzós eset volt, amiről utólag derült ki, hogy nem az oroszok voltak. Itt nagy az esély, hogy ők voltak, de ennyi, azért a feketedobozokat is most halászták ki. A többi meg politika.
Zanza2 2024. 12. 27. 23:11
Előzmény: #65398  Placi82
Addig-addig gondolkodsz, míg végül rájössz hogy valójában az ukránok lőtték le azt a gépet...
Placi82 2024. 12. 27. 23:01
Előzmény: #65397  Placi82
Azért Z és csapata azért azt  tudtak hogy arra repülnek és kerülnek a polgári repülök? Vagy nem? .. De azért csak oda küldenek abba a légtérben pár ukrán harci dront?? Na!  Aztán meg beindul az ujtelepitesu automata  legvedelem és megszorja a donokat, és azt a repulot is, hisz azok a lyukak olyanok voltak mint  a sörét. Vajon  tudták hogy a kezelő szemelyzet meg nem gyakorlott hisz zsir új kezelők.... És aztán  lehet fujolni hogy mocskos barbár Oroszok??😉 Én azért elgondolkodnék ezen.... 
Placi82 2024. 12. 27. 22:51
Előzmény: #65395  vigkrisz
Sok a feltételezés. Reszrehajlas. 
Amit biztosan tudunk, és ez biztos. 
1)ukranok dronokkal támadtak Groznijt. Jó messze a frontol. Az mennyi is 1000 km? 
2) Oroszok által újonnan telepített légvédelmi automata légvédelmi  eszkoz hamarabb lépett működésbe, és gyorsabban mint a Groznijt felett a legterzarat kiadjak a sima emberek. 
Pár perc telt el max 5 perc. Ez én emberi természetes mulasztás, lehet pont akkor sz.rt a felettes tiszt, aki ezt kiadja..... 
3)Pilotak a köd es a rossz latasi viszonyok miatt választották azt a lehetőséget amit optimálisnak tartották. Jogosan. Az már a pech hogy 20 perc múlva elszállt a hidraulika, amiről nem volt előtte tudomásuk sajnos mert akkor máshogy döntenek és leszalnak a 180 méteres felhős reptéren is. De nem. Ezt tétek és így onnan kampó volt. 
Amit én leszurok az az hogy ki kellene nevezni egy sávot az ukránoknak ahol dronoznak már. 1000 km re meg még többre is támadnak repülőtérreket és finomitokat. Groznijtol szentpetervarig az ehhez vezet. Most mondom Odesszatol Lviv ig fognak dronozni az Oroszok is ezért aktívan. És akkor se szentpetervaron se Moszkvában  se Kijevben nem lesz légi közlekedés. Le kell zárni mindenütt a  legteret. Az a biztos mert a következő is lesz sajnos. Ezzel az a baj, ha kitorne esetleg egy ukrán népi felkelés, ami várható, akkor Z t nem. tudják majd kimenekiteni  repülővel :). Bár 20ia  után így se úgyse fogják.... Szerintem, ha Trump megéli a beiktatasat és utána még pár honapot. Mert Trumpnak nagyon a bogyeben van Z. De Trump meg nagyon a bogyeben van a libas" adminisztrációs" elitnek....
Es már ugye volt 2 örült merénylő sajnos........
Murdoch 2024. 12. 27. 21:53
Előzmény: #65395  vigkrisz
Emléxem amikor az ukrán piacra bevágódott egy rakéta, közel 20 embert megölve és ment a köpködés az oroszokra. Aztán kiderült, hogy ukrán volt a rakéta és csönd lett. Itt már megint vihargyorsan megvan az ítélet, ilyenkor eszembe jut, hogy az eltűnt 300 tonnás maláj gépet vhogy 10 éve nem sikerül megtalálni. Rácz András, meg hagyjuk, ha már szakértőnek titulálja magát, akkor ne ruszofób kirohanásokkal kezdje. Ha az oroszok voltak, nyilván nem direkt volt, akárcsak a yenkiknél, amikor a USS Gettysburg rommá lőtte az egyik F18-as vadászgépüket.
Murdoch 2024. 12. 27. 18:55
Előzmény: #65390  the_outsider
Ó, ne aggódj az angolszász energia/hadiipar rendkívül hálás ezért.
https://www.declassifieduk.org/lets-just-fight-how-britain-prefers-war-over-peace-in-ukraine/
"‘Let’s just fight’: How Britain prefers war over peace in Ukraine"
Köszönd neki is, évszázados hagyománya van náluk.
the_outsider 2024. 12. 27. 18:43
Előzmény: #65389  Murdoch

Természetesen. Mi másról is.                

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------               
Köszönjük a háborút és a több százezer halottat mr. putyin, légyen áldott a neved!
Murdoch 2024. 12. 27. 18:23
Előzmény: #65388  the_outsider
A Financial Times Ukrajnát érintő cikkeinek kommentjeiről van szó, kedves gyűlölködő.
the_outsider 2024. 12. 27. 18:12
Előzmény: #65385  Murdoch

"... elég sűrűn nézem az ukrán topikokat, ..."              

Nyilván hivatalból neked ez eléggé ajánlott. Eddig is sejtettük, honnan fúj a szél.
Murdoch 2024. 12. 27. 14:59
Előzmény: #65386  vigkrisz
Igazán meghatna, ha ezek a jogvédők ugyanilyen elánnal vizsgálódnának most gázában, szíriában, stb. Én mellesleg még egyetlen normális ukránok által elkövetett emberjogi történetről sem olvastam mostanság. Biztosan véletlen. Más:
https://responsiblestatecraft.org/elbridge-colby-pentagon-trump/
Colby has openly said he opposed the Iraq war and every U.S. conflict/overseas intervention since, and has been a vocal critic of U.S. proxy war against Russia in Ukraine.
Ebben nagyjából minden benne van, mint ahogy mondtam, január 20-a után ez ügyben okafogyott lesz a jelenlétetek. Készüljetek, Putyint el kell majd engedni és majd Hszi lesz maga az ördög, aki el akarja majd foglalni a Kínához tartozó Tajvant.
vigkrisz 2024. 12. 27. 14:49
Előzmény: #65385  Murdoch

ja, kommenthuszár ő is:
"Barber felidézte az ENSZ Emberi Jogi Főbiztosságának Oroszországgal foglalkozó különmegbízottja, Mariana Katsarova szavait, aki szerint „ukrán foglyok százait – köztük civileket és hadifoglyokat – erőszakkal szállítanak Ukrajna oroszok által megszállt területeire vagy deportálják őket az Orosz Föderációba, ahol elzárva tartják őket”."
Murdoch 2024. 12. 27. 14:39
Előzmény: #65383  vigkrisz
Ennél nagyobb senkit nem tudtak előrángatni? Az FT kommenthuszára? LoL, elég sűrűn nézem az ukrán topikokat, nagyjából a 90%-a a kommenteknek a ti szintetek, ha véletlenül vki beír vmi nem kompatibilis dolgot, abban a pillanatban leoroszbérencezik. Nettó hazugsággyár, a brit tudósokkal kevésbé érdemes foglalkozni, még egy ukrán híroldal is mértéktartóbb.
Placi82 2024. 12. 27. 14:12
Előzmény: #65381  El_Kebir
Elovastad és értelmezted?????????
Komolyan 1,2 perc én múlott. Jöttek az Ukrán dronok és rögtön elrendeltek a legterzarat. Ennek van atfutasi ideje, főleg ilyenkor mikor csak ügylet van.... Pont. Az a kérdés hogy az Z úr és  kis csapata  miért pont akkor támadta Groznijt és csecsen  földet dronok tomegeivel mert amúgy nem sűrűn teszik. Mikor utasszállító volt ott a  légtérben??????? Tudhattak nagyon.jól hogy a légvédelmi automatika ami elkezdi leszedni Ukran harcidronokat simán eltalahatja egy légvédelmi az utasszállítót is!!! Egy utasszalito nem egy harci gép az lomha az nem tud 3ltunni a lezárt legterbol 1 perc alatt 3s 5 perc alatt se hiszem...... Tehát kedves El kebir ne talalod  ezt kurva gyanúsnak??????  
8.16 kor kapott talaltott és 8.17 kor zártak le a legteret gondolom 8.14 kor jöttek az UKRÁN DRONOK!!!!!!!!!! Gondolkodjak már az összefüggésekem kicsit 
.............. Na?? Leeesett!?? . 
Masodik  kerdesem?? Honnan a f.szombol.jonnek ezek a kijelentések hogy orosz legvedelem volt vagy csecsen? Hol van a hivatalos álláspont a hivatalos jegyzőkönyv.? Miert nem ukrán dron volt???  Én nem tudom.De vége van a vizsgálatnak??? Azeri kormány meg nem adott ki semmilyen hivatalos közleményt, csak a nyugati sajtó hivatkozik valami homályos meg nem nevezett Azeri kormanykozeli ertesulesre?? Igen??? Ki az? Hol a pecsétes jegyzőkönyv dokumentum, és leírás?? 
Tudna nekem ezt valaki linkelni kérem! Ma nem volt időm olvasni, hogy lezarult a nyomozás és megállapított kozhivatalosan hogy orosz legvedelem volt. De nevalami meg nem nevezett forrása hivatkozva!!!!!!!! 
Köszönöm előre is😉
vigkrisz 2024. 12. 27. 11:35
Előzmény: #65381  El_Kebir
de az indiánok.. meg irak
El_Kebir
El_Kebir 2024. 12. 27. 10:42
Előzmény: #65373  El_Kebir
https://www.facebook.com/share/p/19RMAMFpUC/
Ilyenek az oroszok, az emberi élet értéke náluk nulla, tapsoljatok ennek hasznos idióták! 

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek