Nem tudod eldonteni Zed. Ott nagyobb a demokrácia ahol a Biden fele libas adminisztráció mondja. Punktum. Végy példát Istvánrol. ... Neki nem kell gondolodni... Minek is azt? 🤣
Valóban kemény dió lesz. A törökök első számú célja az esetleg kurdisztáni régió kialakításának még az ötletének is eltörlése. Izrael meg nem fogja vissza magát, azt már eddig is láttuk: https://www.bbc.com/news/live/cevj4nrx9zzt Hihetetlen ami zajlik, majdnem sikerült kinyírniuk a WHO főgóréját, mondjuk ha ezt az oroszok tették volna, akkor itt már mindenki atomot akarna dobni rájuk.
Nem. Ez jogilag rendben van, a nyugat is csak tessék lássék hőzöng. Csak orosz (érted?) területen vetik be őket, triplán volt hülyeség ukrán részről a kurszki kaland, de ezt nektek hiába mondja az ember. Ami a durva az Atacams-ok használata az orosz mélységi területeken, mert ugyebár itt a kezelőszemélyzet yenkik, nem az ukránok, ezt éppen kb. századszorra látod itt leírva. Meg ugye a teljes műholdas rendszer sem kék-sárga, na mindegy.
Jó meglátás, szvsz. Trump elég morcos volt, mert Z. nem adta ki anno neki Bidenék ukrajnai ügyeivel kapcsolatos infókat, azzal megnyerhette volna a választásokat. Most lesz a revans, nem véletlenül lett Z. is nyuszi nov 5 után. Másrészt ettől még a demokraták és a háttérelit nem bújt el a süllyesztőben, mindent is el fognak követni, hogy Trump eltűnjön. Ennek már eddig is sok nyoma van, de most iszonyúan megnehezítik az ukrán helyzet eszkalációjával Trump dolgát, mert mindössze két éve van, hogy rendet rakjon. Utána időközi választások és akár el is távolíthatják (ha még él). Amit most látunk az a maradék yenki demokrácia haláltusája és a globalista elit örjöngése. Rémisztő.
Nem tudom, mit képzelnek, egészen elképesztő hazugságokat képesek leírni, csak hogy megpróbálják ez ellenoldalt legyűrni. Észak-Korea vs Ukrajna. Észak-Korea tízezer embert idevezényel egy idegen háborúba, az nem probléma nekik, na de ha az állam a törvényeit érvényesíteni akarja a haza megvédése érdekében, az elfogadhatatlan nekik. Észak-Koreában vagy 70 éve egy dinasztia van hatalmon, egy rendkívül kemény diktatúra, ahol az embereknek kenyér helyett agymosás van tálalva, az nekik megegyezik Ukrajnával, mert a háború kellős közepén nem tart népszavazást a háborúról.
Ha "Svájcot megtámadná..", na igen, azt nem voltál képes mondani, amire rálérdeztem, hogy szerinted "Magyarországot meg kellene-e védenie az embereknek, mert hát ezért az elitért...nem érdemes", ezért hoztad inkább Svájcot. Valójában te Magyarországot se védenéd meg, te egyedül Putyint védenéd meg, mint oroszbarát troll. A többi sok-sok mondatod meg közel nulla értékű, ezerszer hallott hablaty arról, hogy miért kellene megadniuk magukat az ukránoknak, milyen szörnyű állam Ukrajna, stb.
Itt vannak az új szir "demokrácia" fegyveresei https://x.com/hnellibertador/status/1872306989046575211 Fejükön a HTS (korábban Al Quaeda) fejkötője, az egyikük karján ISIS patch. Nem is tudom eldönteni, hol nagyobb a demokrácia, Sziriában vagy Ukrajnában.
Katar a HTS egyik fő szponzora, nyilván nem fogják az orrodra kötni mi folyik valójában Sziriában. De ha beirod a Twitterbe a Latakia, Tartus, Homs, Damascus szavakat gyorsan kirajzolódik előtted a kép, hogy az alacsony intenzitású polgárháború már elkezdődött. Templomgyújtogatások, útszéli kivégzések a dzsihádisták oldaláról, fegyveres rajtaütések, tiltakozások az alavita/keresztény oldalról.
Jaja. De ha Trump papa nem öli tovább" projektbe" a lóvét, akkor pikk pakk jön a káosz...... Valahol forradalmat lehet csinálni pénzzel.... Közelünkben is hallottam róla allitolag😉. Valahol meg pont az ellenségeskedést lehet elfolytani penzzel. Vagy ha nem tudják megoldani pénzel akkor megoldják nagyon sok penzzel, hogy klasszikust idezzzek(Macskajaj) 🤣
https://www.vg.hu/kozelet/2024/12/ukran-titkosszolgalat-merenylet-fszb Én nem tudom, de január 20 után, Trump már nem fogja szerintem úgy védeni az Ukrán elitet mint Biden " adminisztráció" teljes kapacitasu hírszerzéseik. És Putyin nem az a felejtős fajta... Moszkvában szervezik a vezetők likbidalasat, Trump alatt meg Kijevben fogja visszadni majd Moszkva.... Én óvatosabb lennék helyükbe , de nem értek hozzá.... Fura. Vagy arra számítanak hogy Trump nem lesz sokaig az USA elnöke? Khmm. Mert ez nem kerek..
Átítatta a fórumot a Karácsony szelleme :) Ha megnézed a közel-keleti háborúkat, évezredes múltjuk van, ha azt gondolod, hogy az Al Kaidás Joulani, aki persze most nyugat kompatiblis néven fut, máról holnapra beiglit fog vágni a szír keresztényeknek, úgy kell neked. De hát hogy is mondta anno az Obama tanácsadó Jake Sullivan? "'Al-Qaeda is on our side in Syria" Ennyi, nincs itt semmi látnivaló. Az sem esett még le, hogy Trump miért is rugózik Grönland és Kanada után? Na mert ott a pénz/hatalom a következő évtizedekre. Az oroszoknak ott a térség, a yenkiknek nincs, el kell venni. Na akkor legalább remélem hamarosan értelmet nyer a svédek és a finnek asap nato beléptetése. Titeket meg marékra megvettek a putini gumicsonttal és szépen megy minden a háttérben, Izrael is prímán nyeli beli a szír területeket és szépen csöndben is vagytok: https://www.portfolio.hu/global/20241225/izraeli-csapatok-tovabbi-sziriai-teruletekre-nyomultak-be-731685
Pontosan. Én is gondoltam erre. Ezért lehet igazad 70% ban. Jobb egy házban csinos felszolgáló nők között élni békében, mint egy hegyi barlangban nelkulozesek kozepette bujdokolni. Na ezért bírlak téged. Mert logikusan gondolkodsz, te is. Viszont 30% bukó oka, pedig az évszázadok óta meglevő vallási okok. Kiderül.
Okuluk én mindenből Pistike. De azt értsd meg, hogy én mint (fő) epitésvezeto mérnök már lassan 16 éve talakoztam itt Budapesten dolgozó Kárpátaljai és Ukrán férfi munkásokkal, és mivel rajohettel hogy engem a Történelemtol a fizikai, és a filozófiatol a kozgazdasagig, tőzsdei opciós kereskedési minden is érdekel. Ezért mikor korbejartam, erről is kérdeztem akkor engem érdekelt mit mesélnek, hogyan éltek arrafele az emberek, ők, és most is figyelek.....Es most a legkevésbé boldogok az ottani dolgok állása miatt, pedig 10 éve is egy kemény hely volt ott élni.....Nem egy leanyalom.. Ha Svajcot megtamadná, Olaszország egy vitatott Olasz többségük kanton miatt, ahol az ott élő olaszokat szetszivatjak, akkor a német Svajciak (mert mindenkinek van ott fegyvere), harcolna......Mert Svájc adott is valamit a polgarainak, egy gyönyörű csodát.. De vazze Ukrajnában én se harcolnek az Oligarchak foldjeiért, miközben én a lövészárokban imádkozok hogy egy orosz dron észre ne vegyen, de az elit fiaik meg yachtokon, és Porschekon furikaznak Horvát tengerpartokttol Francia a spanyol tengerpartokig. Alkotmányos kötelesség csak bizonyos esetekben működik Pajtás!!!! ... Hogy mi van Ukrajnában vagy hogy mi volt arrol sok munkás ember egyöntetű véleményét hallottam hosszú évek alatt anno. Vagy mind hazudnak?? Ukrajna mindig egy érdekes ország volt... Khm..... én nem mondok semmit, de a Wikipédian keresd már meg hogy Bulgária és Albánia előtt vagy mogott helyezkedik el a korrupció listán, vagy valamelyik Afrikai ország után?? De érdekes módon az Ukrán és a Kárpátaljai munkások jó és tisztességes, becsületes és nagyon dolgos emberek, de ez csak az én szigorúan vett magán véleményem) Ergo!!! A szűk elittel lehet a baj ott..... Khmm.... Na részemről off. Mert megint jössz az alkotmányos kötelességgel,és én csak felrohogok már rajtad! ..
OROSZ-UKRÁN háború