Beleillik a sorba. Először szétbarmolták a Fertő tavat (azóta is úgy áll), utána jött a Velencei-tó (minek oda vízpótlás), végül Balaton (Pedofidesz NER cimborák megépítették a horror árú új kecókat, viszlát).
"A társadalom felső harmada a butának tekintett falusi szegényekre hárítja a Fidesz negyedik kétharmadát, "
lehet nevezni iskolázatlannak is, de ettől még alkalmatlan felelős döntés meghozatalára a szavazófülkében. mostanra megdőlt az általános választójog elmélete. esetleg azt kellene megvalósítani, hogy egy országnak legyen két kormánya, népnemzeti vonal befizetett adóforintjaiból buzizhatnak a stadionjaikban 0-24-ben, a liberálisok befizetett adóforintajaiból oktatásra, egészségügyre költehetnének.
Pedig elég egyértelmü volt 2022-es választás. Remélem 26-ra a Tisza áradása elmossa a naracsligeteket :)https://rtl.hu/valasztas-2022/2022/04/03/valasztokeruletek-reszletes-eredmenyek-terkep-magyarorszag-budapest
Ezt nem hiszem, minden felmérés mást szokott mutatni: vidék/nagyváros, iskolai végzettság, kor alapján jelentős különbségeket muatatnak ezek a kutatások. Azt mutatják, hogy a falusi, alacsonyabb végzettségűek, idősebb emberek szavaznak a Fideszre. A választások is ezt mutatják: 222-ben a fővárosban 1-2 kerületet tudtak elvinni Fideszék, vidéken meg szinte mindet megnyerték. Kár, hogy nem látom a cikket, nem vagyok ott előfizető.
Baromság. Pont egy nem régi közvéleménykutatás mutatja be, hogy 50 év alatt és legalább gimnáziumi érettségi rendelkezők körében a fidesznek gyakorlatilag alíg van szavazóbázisa. Orbán szavazói leginkább kis falvakban élő, elnyomott kisebbség, vagy nyugger nők.
Ezt mi tudjuk, de mikor a fidesz szavazó nyugger azt nyilatkozza, hogy ő boldog, mert orbán azt mondta neki, addíg ők nem is fogják tudni, hogy átveri őket.
-A társadalom felső harmada a butának tekintett falusi szegényekre hárítja a Fidesz negyedik kétharmadát, de óriásit téved: nem igaz, hogy a vidék a kormánypárt erős bázisa, annak minden társadalmi rétegben stabil szavazótábora van – mondja Kovách Imre szociológus, egy provokatív állításokkal teli, friss tanulmánykötet szerkesztője, és egyik szerzője. Minden, amit tudni lehet a mai magyar társadalomról, amely nem is olyan töredezett, mint gondolnánk. https://hvg.hu/360/20250321_hvg-ontudatra-ebredok-kovach-imre-interju-varos-videk-kozeledeser-szabadsagvagy?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&
"Az a baj, hogy a magyar társadalomban már semmit sem jelent a szabad gyülekezés, mert kihalt a 95%-ából"
Ezt nem tudom, de fidesz szavazókkal beszélve szerintük az a demokrácia, hogy 4 évente lehet szavazni, és akit megválasztanak, annak csak azokat kell képviselnie, akik szavaztak rá. Ezt sokkal nagyobb bajnak tartom, mint hogy nem akar kimenni.
Szerintem sem kellene felvonulni abban a formában, ahogy néhányan megteszik, de engem nem zavar. Nem megyek ki, nem kell arra menni arra a 3-4 órára míg tart, ill. nem közvetítik a TV-ben, interneten, vagy ha mégis, nem kell megnézni. Engem joban zavar, hogy viszont a nácik szabadon felvoulhatnak budapesten. És ezzel kapcsolatban orbánnak egy szava sincs. Igaz ezt is el lehet (sőt) kerülni, de a felvonulás azt jelenti, hogy vannak nácik, ami elég aggasztó. Abból még nem lett népírtás, mert két nő, vagy két pasi szereti egymást, de a nácik elég sok ember halálért, bebörtönzéséért, stb. voltak felelősek a világban az elmúlt 30 évben.
"Feltűnően nagy a csend a magyar politikai osztály és a csicska ügyészség részéről a világtörténelem egyik legnagyobb bankrablásával kapcsolatban, ezért gondoltam megnézem (mielőtt eltüntetik), hogy az MNB felügyelőbizottságában kik hunytak szemet évekig több 100 milliárd forint kifolyatásán.A listából kiderül, hogy ez a bűncselekmény-sorozat éveken keresztül OV és a NER vezérkar TELJES TUDTÁVAL ÉS HOZZÁJÁRULÁSÁVAL történt. Nos, itt a lista:Elnök:Dr. Papcsák Ferenc, hivatásos NER-bűnöző, az MNB pénzkifolyatásának segítése közben az Uzsoki kórház betegeit is kifosztjahttps://mfor.hu/.../hadhazy-akos-ujabb-csontvaz-esett-ki... Tagok:Madarász László, az Orbán család üzlettársa. 1997-ben szerzett tulajdoni részesedést az Orbán család által is birtokolt Szárhegy-dűlő-Sárazsadány-Tokaj-Hegyalja Kft.-ben. 2003-ban egyik alapítója OV csókos üzletemberi társaságának, a Széll Kálmán TársaságnakDr. Szényei Gábor András https://barankovicsarchiv.hu/.../dr-szenyei-gabor-andras Elképesztő életrajz, 1992-ben még a marokkói nagykövetség sofőrje volt. Na jó, van nekünk egy örökös belügyminiszterünk is, aki rendőrségi sofőrként kezdte..Banai Péter Benő, Nemzetgazdasági Minisztérium, az államháztartásért felelős államtitkár!!!!!!!Hoffmann Mihály, Államadósságkezelő Központ vezetője!!!!!, előtte Eximbank https://www.linkedin.com/.../mih%C3%A1ly-hoffmann.../..."
Az elvszerűség kifejezetten kártékony mostanában, mivel azt az érzetet kelti, hogy a választás helyes és helytelen között létezik. Mintha "a melyik ujjamat harapjam meg" nem is létezne. Onnan, ahonnan én nézem, nem sokban különbözik a megfelelő bibliai idézet előhúzásától és pont ennyire alkalmas manipulációra is.
Én nem tartom helyesnek igazán a Pride felvonulást, de kérem szépen, a gyereket nem kell elvinni a Pride felvonulásra és ennyi, már meg is van mentve. Mint ahogy gyanítom, nem is szokta kivinni és egyáltalán az érintettek vannak csak ott vagy még az ellentüntetők. A gyerekre hivatkozni ebben hazug magyarázat.
A kecskeméti egyetem 130 milliárdos ügye: az MNB-re formálisan mondhatja az állam, hogy nincs köze, de az egyetemnek adott 130 milliárdhoz kell, hogy legyen, azt hogy nem sikerült ellenőriznie, megakadályozni a befektetést! Erre a magyrázat mi? Egyébként nyilvánvaló, hogy ez egy NER akció volt, előre lebeszélt tőkejuttatás a Matolcsy körnek, az egyetem közbeiktatásával.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!